15.01.2015.

Vintage dekoracije – tirkiz

Drage dame, danas Vam predstavljamo paletu boja koje možda savršena baš za Vaše venčanje: Tirkiz + Mahovina zelena + Kajsija

Pogledaj 1 minut čitanja
13.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - čokolada

Drage dame, Danas Vam predstavljamo paletu boja koja će bezrezervno da Vam se svidi – čokoladna paleta boja!

09.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - svetlo plava

Danas Vam predstavljamo nežnu kombinaciju boja za Vaše vintage venčanje. Dve boje koje će se međusobno nadopunjavati i zajedno stvoriti osećaj da ste među zvezdama. Zlatna + Svetlo plava

05.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije – sivo

Drage mlade, Opet se bavimo paletama boja za Vaše vintage venčanje. Koliko god da je važno izabrati prave dekoracije, toliko je važno i izabrati pravu paletu boja. Najbolja paleta boja ne mora biti i najdramatičnija, već ona koja će na najbolji način istaći Vaše odabrane dekoracije i temu venčanja.

29.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - šoljice

Jedna od glavnih ideja vintage venčanja je upotreba svakodnevnih predmeta na neočekivane i kreativne načine u dekoraciji venčanja. Zato Vam danas predstavljamo ideje i inspiracije vezane za upotrebu šoljica u vintage dekoraciji Vašeg venčanja!

26.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije – zelena i maroon

Danas za Vas donosimo iznenađujuću kombinaciju boja: jabuka zelena i maroon. Maroon je tamna boja crvenkastog sjaja sa primesama braon boje. Ove dve jake nijanse deluju kao neverovatan izbor, ali zajedno čine pravu kombinaciju za odvažne mlade!

24.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - note

Sigurno mnoge od Vas vole muziku, možda se čak i Vi ili Vaš izabranik bavite muzikom na neki način. Danas Vam predstavljamo temu koja će u oba slučaja biti jako zanimljiva za Vas - muzički detalji na Vašem vintage venčanju!

22.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage venčanja - lila

Opet se vraćamo paletama boja koje možete upotrebiti na svom vintage venčanju. Dekoracije u pravom sklopu boja čine da prostor i celokupan događaj dobiju elegantniju notu. Tada sve deluje nekako usklađeno i baš onako kako treba. :) Za danas smo pripremili nežnu kombinaciju boja: Lila + Buter žuta + Nežno roze

05.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - čaše

Predstavljamo Vam danas ideje i inspiracije koje imaju veze sa čašama. Bilo da se radi o mladenačkim, običnim, oslikanim, ukrašenim... čaše daju mnogo prostora za stvaranje jedinstvenog osećanja na Vašem vintage venčanju.

19.11.2014. 2 minut ćitanja

Srećan Vam Dan muškaraca

Koje boje cveća i aranžmani su najbolji kao poklon muškarcu?

10.11.2014. 1 minut ćitanja

Iznenađujuće činjenice – Maslačak

Maslačak kakav niste znali

06.11.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - Stare merdevine kao predivna inspiracija

Drage naše buduće mlade, Za početak donosimo nešto jednostavno a efektno - stare molerske merdevine kao inspiraciju. Možete ih kombinovati sa drvenim slovima, svećama, svežim cvećem, ... Vaše je da pustite mašti na volju, naše je da neku od ideja koje Vam donosimo realizujemo :)