22.01.2015.

Vintage dekoracije - pistaći

Drage dame, Danas Vam predstavljamo vedru kombinaciju boja za Vaše vintage dekoracije: Pistaći + Nežna narandžasta + Nežno zelena

Pogledaj 1 minut čitanja
19.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - ramovi

Drage buduće mlade, Danas smo rešili da Vam predstavimo jedan od sjajnih i kreativnih detalja na vintage venčanjima, koji je u svetu već odavno popularan - ramovi za slike.

15.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije – tirkiz

Drage dame, danas Vam predstavljamo paletu boja koje možda savršena baš za Vaše venčanje: Tirkiz + Mahovina zelena + Kajsija

13.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - čokolada

Drage dame, Danas Vam predstavljamo paletu boja koja će bezrezervno da Vam se svidi – čokoladna paleta boja!

09.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - svetlo plava

Danas Vam predstavljamo nežnu kombinaciju boja za Vaše vintage venčanje. Dve boje koje će se međusobno nadopunjavati i zajedno stvoriti osećaj da ste među zvezdama. Zlatna + Svetlo plava

05.01.2015. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije – sivo

Drage mlade, Opet se bavimo paletama boja za Vaše vintage venčanje. Koliko god da je važno izabrati prave dekoracije, toliko je važno i izabrati pravu paletu boja. Najbolja paleta boja ne mora biti i najdramatičnija, već ona koja će na najbolji način istaći Vaše odabrane dekoracije i temu venčanja.

29.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - šoljice

Jedna od glavnih ideja vintage venčanja je upotreba svakodnevnih predmeta na neočekivane i kreativne načine u dekoraciji venčanja. Zato Vam danas predstavljamo ideje i inspiracije vezane za upotrebu šoljica u vintage dekoraciji Vašeg venčanja!

26.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije – zelena i maroon

Danas za Vas donosimo iznenađujuću kombinaciju boja: jabuka zelena i maroon. Maroon je tamna boja crvenkastog sjaja sa primesama braon boje. Ove dve jake nijanse deluju kao neverovatan izbor, ali zajedno čine pravu kombinaciju za odvažne mlade!

24.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - note

Sigurno mnoge od Vas vole muziku, možda se čak i Vi ili Vaš izabranik bavite muzikom na neki način. Danas Vam predstavljamo temu koja će u oba slučaja biti jako zanimljiva za Vas - muzički detalji na Vašem vintage venčanju!

22.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage venčanja - lila

Opet se vraćamo paletama boja koje možete upotrebiti na svom vintage venčanju. Dekoracije u pravom sklopu boja čine da prostor i celokupan događaj dobiju elegantniju notu. Tada sve deluje nekako usklađeno i baš onako kako treba. :) Za danas smo pripremili nežnu kombinaciju boja: Lila + Buter žuta + Nežno roze

05.12.2014. 1 minut ćitanja

Vintage dekoracije - čaše

Predstavljamo Vam danas ideje i inspiracije koje imaju veze sa čašama. Bilo da se radi o mladenačkim, običnim, oslikanim, ukrašenim... čaše daju mnogo prostora za stvaranje jedinstvenog osećanja na Vašem vintage venčanju.

19.11.2014. 2 minut ćitanja

Srećan Vam Dan muškaraca

Koje boje cveća i aranžmani su najbolji kao poklon muškarcu?