011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

PRAVO CVEĆE ZA PRVI SASTANAKMnogi muškarci misle da davanje cveća na prvom sastanku možda izgleda suviše hvalisavo ili prebrzo.


Dozvolite nam da Vas ubedimo da nije tako...sve dok ste još uvek "sveži". Ne treba da odete na sastanak sa velikim i pretrpanim buketom.


Odaćete pogrešan utisak. Jedan lep cvet ili maleni buket govori Vašoj partnerki da ste pažljivi i velikodušni.I tako dolazimo do pitanja, koje je to pravo cveće za prvi sastanak?

Crvene ruže su tradicionalni simbol ljubavi i romantike. Ovo je savršen izbor za prvi sastanak sa vama dragom osobom.


Za one smelije, koji žele da ostave jak prvi utisak, ljubičaste ruže predstavljaju obožavanje i ljubav na prvi pogled.


Za one koji idu na ,,slepi sastanak" ili su nesigurni u svoja osećanja - hrizanteme, gerberi i suncokreti su proveren izbor koji simbolise užitak, sreću i optimizam. To je sjajan način da prenesete poruku Vašoj pratnji da vam je zaista drago sto imate šansu da je upoznate.


Ako imate plići dzep, karanfili su uvek pristupačni i dobri. Poznati kao ,,cveće ljubavi", njihova pojava će preneti veselost i sreću. Daju do znanja vašoj dragoj osobi da ste zabavna i pažljiva individua.


I za kraj, oni koji žele da impresioniraju svoju pratnju, lale su simbol perfekcionizma, ljubavi, elegancije i imućnosti. Lale su raskošan trošak koji će poručiti da ste vi jedna sofisticirana i velikodušna osoba, i bice savršen cvet za devojke koje vole da budu malo ,,razmažene".
Davanje cveća na prvom sastanku može biti neočekivano iznenadjenje ali i način ne samo da impresionirate, već i da sjajno započetne sastanak Takodje ćete odmah ,,porasti" u očima Vaše pratnje, a za one malo stidljivije ili nesigurnije, tu je i sjajna početna tema - cveće!