011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Politika privatnosti

Ova politika zaštite privatnosti sadrži, ukratko opisane informacije o tome kako se i kada koriste Vaši lični podaci. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike zaštite privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Stalnom posetom našeg sajta, kao i ostavljanjem svojih podataka prilikom online komunikacije (kupovine. registracije) za koju postoji mogućnost u okviru sajta, potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike koja će blagovremeno biti postavljena na stranici sajta ukoliko dođe do promene. Našu internet prezentaciju možete pregledati bez ikakve obaveze da ostavljate svoje lične podatke ili da na bilo koji način otkrivate svoj identitet. Web-sajt traži Vaše lične podatke samo ukoliko zelite da obavite kupovinu ili da se registrujete putem forme na našem web-sajtu. 

 

GOOGLE ANALITIKA

 

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Prikupljene informacije se koriste isključivo za procenu korišćenja web stranice i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web-sajtu. Pravila Google-a o privatnosti dostupna su na adresi: https://www.google.com/policies/privacy/

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

 

Informacije na ovoj stranici su isključivo informativne prirode. Sadržaj web-sajta se redovno ažurira, ne dajemo izjave ili garante o potpunosti, tj. tačnosti, pouzdanosti ili dostupnosti sadržaja na web stranici.