011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

8. MART

 

Bliži se 8. Mart – Dan žena (majki). Iako ljubav i zahvalnost treba pokazivati tokom cele godine, ovaj dan ima neku posebnu čar, ovaj dan pripada isključivo bitnim ženama u Vašem životu. Pokažite svakoj od njih da Vam je stalo!

 

 

                                                                       

 

 

Ruže su divan način da kažete “Volim Te” na Osmi Mart. Za modernu mamu, ruže kratkih stabljika ukusno aranžirane su pravi izbor. Za mame koje vole tradiciju, darujte buket ukrašen mašnicom, elegantno upakovan.

Buket - Crvene ruže sa elegantnom dekoracijomBuket - Rajske ptice i narandžaste ruže sa dekoracijomBuket - Ruže, lizijantus i margarete

 

 

Posebnu pažnju morate posvetiti i Vašoj baki. Pošaljite tradicionalan mešovit buket sačinjen od ljiljana, ruža ili gerbera sa bogatom dekoracijom.

Buket - Narandžaste ruže i ljiljani sa dekoracijom                       Buket - Pink gerberi, margarete i ruže sa dekoracijom

 

 

 

Imali ste poverenja u svoju tetku oko Vašeg prvog sastanka i poljupca, pitate je uvek za savet i ona Vam uvek daruje najbolje rođendanske poklone. Ove godine, poklonite joj lep poklon koji će trajati. Cvetne biljke izgledaju predivno kada procvetaju, pogotovo u kombinaciji sa lepom saksijom ili ukrasnom korpom. Ovaj specijalan poklon će nastaviti da podseća Vašu tetku koliko vam je značila svih ovih godina.

 

        

 

 

Ona je Vaš najbolji prijatelj i saučesnik u svemu. Nagradite je zato što je najbolja sestra na svetu jednim divnim buketom. Preporučujemo egzotično i neobično cveće. Bela ili ciklama orhideja sa laticama u obliku leptira će trajati duže nego tradicionalan buket a svakako će joj pokazati koliko Vam znači.

    

 

 

Nemojte zaboraviti ni najbolju prijateljicu! Raskošan buket svežih lala će joj ravedriti dan. Darivanje cveća na 8. Mart je jednostavan, lep gest koji će je podsetiti da ste uvek tu za nju.

 

Osmi mart je savršen dan kada muževi treba da pokažu svojim suprugama koliko poštuju sav njihov trud oko porodice. Umesto tradicionalnog buketa, odaberite nešto neobičnije, nesvakidašnje, na primer interesantnu orhideju, koja simbolizuje ljubav i čistu privrženost. Drugi unikatni pokloni kao bonsai drvo su živi dokaz lepote i čuda prirode, baš kao što mame daruju svet savršenim poklonom: decom.

 

Ove godine, setite se svih žena u Vašem životu. Poklonite cveće za 8.Mart i darujte poklon ljubavi i privrženosti, šaren i veseo poklon koji savršeno pristaje. Zašto? Zato što one to zaslužuju!