011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cvetni aranžmani za venčanje (7. deo)

   

 

Do sada smo se, u prethodnim tekstovima na ovu temu, upoznali sa mnogo lepih i maštovitih cvetnih aranžmana za stolove na venčanju. U ovom tekstu ćemo da se posvetimo nekim specifičnim aranžmanima. Oni imaju jednu zajedničku nit koja ih sve spaja, a to je - voće. Aranžmani za stolove na venčanju sa voćem su veoma atraktivni i mogu ukrase stolove na jedan poseban način. U nastavku teksta vam donosimo neke predloge u vezi sa ovim aranžmanima.

 

 

Jedan predivan aranžman za stolove na venčanju sa voćem sačinjen je u kombinaciji ljiljan, gerber, voće i zelenilo. Ovaj aranžman je veoma osvežavajućeg izgleda i mirisa. U ovom slučaju možete da uživate u mirusi cveća, isto kao i u mirisu voća. Narandže i limun kada se preseku na pola ispunjavaju sav okolni prostor neverovatnom svežinom.

 

 

 

 

 

Sledeći aranžman sa voćem koji vam predstavljamo je aranžman za stolove na venčanju gerber, margareta, zelenilo i voće. Ovaj aranžman je veoma sličan prethodno opisanom, s tim da margareta pruža ovom aranžmanu određenu posebnost. Uz kombinaciju voća i zelenila stolovi na venčanju će odisati jednom neverovatnom svežinom.

 

 

   

 

 

Na kraju ovog teksta ćemo da posvetimo pažnju još jednom aranžmanu sa voćem koji dolazi u kombinaciji gerber, ljiljan, voće izelenilo. Ovaj aranžman za stolove na venčanju je zaista spektakularnog izgleda, a tome najviše doprinosi ljiljan. Svako se može u to uveriti ukoliko se nađe u blizini ovog fenomenalnog cvetnog aranžmana.

 

 

 

   

 

Na vama ostaje samo da se opustite i uživate u svim čarima koje vam mogu pružiti aranžmani za stolove na venčanju u kombinaciji sa voćem.