011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Vintage dekoracije stolova

 

Dekoracije su ono što venčanju daje stil, jedinstvenost, lični pečat mladenaca i užitak gostima. Da bi stolovi došli do izražaja, mora se obratiti pažnja na escajg i aranžmane na stolovima. Kod vintage venčanja dozvoljeno je, čak i poželjno da svaki sto bude makar po nekom detalju drugačiji. Ne morate uniformisati svoje dekoracije.

 

 

 

Pored cveća na stolovima se kao dekoracije mogu naći najrazličitiji predmet, od kojih smo Vam neke već predstavili u prethodnim tekstovima.

 

 

 

Cveće možete staviti u teglicestarinske kantice, čaše, čajnike ili šoljice. Dodajte im knjigu, broj stola ili bilo koji drugi predmet koji se uklapa u ovaj stil venčanja i  dobijate kreativno i prelepo rešenje za Vaše stolove.

 

 

 

 

Cvetne aranžmane možete dodatno istaći ukrasnim kavezima ili možda čak „zarobiti“ mirisne latice u njima.

 

 

 

Ukoliko imate takvu mogućnost  prostor u kome je venčanje, možete postaviti mini centralni sto, koji može biti i mini barski sto ili sto za tortu. Na njemu se poigrajte sa raznim vintage dekoracijama. Iskombinujte centralni element svog venčanja u jedinstvenom rustičnom stilu i sigurni smo da gosti neće ostati ravnodušni.

 

 

 

Ako smo Vam dali inspiraciju da iskoristite neke od ovih ili drugačijih ideja, ili ako imate bilo kakvih nedoumica oko vintage dekoracija na svom venčanju - kontaktirajte naš tim na mail dekoracija@vencanjakazablanka.com ili na 065 349 16 75 :D

 

 

Vaša "Kazablanka"