011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cveće za letnje venčanje (2. deo)

Vi jednostavno obožavate leto i želite da iskoristite pun potencijal koje ovo godišnje doba stvarno pruža u izobilju. Velike su šanse da znate koje cveće vam leto može ponuditi, pa se sa lakoćom možete prepustiti mašti i misliti o tome kako da ukrasite svoje venčanje u predivnim bojama letnjeg cveća. Ovo je idealna prilika da uživate u svemu što vam leto pruža i da sa lakoćom osmislite ili odaberete neke od ponuđenih kombinacija za dekoraciju vašeg venčanja.

 

 


Dekoracija stolovana venčanju je itekako bitna stavka. Pribor, setovi posuđa, salvete i sve ostalo mora biti jako lepo usklađeno i uz naravno pažljivo odabrane dekoracije od cveća. Neki posebni detalji kao dekoracija sveća i dekoracija čaša pružiće vam neverovatno lep ugođaj na venčanju, kao i svima prisutnima. Ovim i ostalim sličnim detaljima morate da posvetite uvek posebnu pažnju. Ukoliko imate svoj omiljeni cvet koji želite da ukomponujete u dekoraciju stola na vašem venčanju, a ne znate kako to da učinite ili jednostavno ste u žurbi i nemate vremena za to, možete uvek da se obratite iskusnim profesionalcima u ovom poslu za savet.

 

  

 

Ipak, dekoracija centralnog stola na venčanju za mladu i mladoženju mora imati uvek neku posebnost. Uvek se možete odlučiti na neku posebnu ikebanu ili za specijalno napravljenje cvetne aranžmane u staklenim vaznama, predivnim staklenim posudama raznih oblika, posebno ukrašenim  čašama sa cvećem, stepenastim stalcima i drugim sličnim cvetnim aranžmanima. Bele ruže u staklu će sigurno dati predivan izgled centralnog stola na venčanju ili se možete odlučiti na nešto drugačije i odabrati neobičan aranžman sa lalama i ružama. Najlepša dekoracija sa izrazito jakom simbolikom i značenjem za venčanje, a za koju se možete odlučiti, je sigurno dekoracija od cveća u obliku srca koja će dati posebu notu vašem venčanju. Uživajte u letu i vašem venčanju uz predivne dekoracije od letnjeg cveća.