011/ 24-91-675 • 065/ 24-91-675

NOVOGODIŠNJE CVEĆE

print Bookmark and Share

17.12.2010.

Novogodišnje cveće je fantastičan poklon, znak da brinete, kao i znak ljubavi i poštovanja prema primaocu.

Većini žena prija da dobiju na poklon bogatu korpu cveća ili savršen buket. Ovi lepi novogodišnji pokloni ih podsećaju na njihovu eleganciju i šarm.

Za Novu godinu, naprikladnije cveće je crvene, žute, roze, bele i narandzaste boje.Cvetovi koje možete pokloniti svojoj dragoj ženskoj osobi za Novu godinu jesu oni koji simbolizuju sreću. Možete birati izmedju karanfila, margareta, lala i narandžaste, žute, crvene ili bele ruže. Kako bi usavršili svoj poklon, dodajte mu i Novogodišnju čestitku.Korpa ili buket crvenih ruža može biti i lep Novogodišnji poklon za vašeg dečka ili muža. Pored ovoga, saksijske biljke su uvek dobar poklon za muškarce.

Ruže


Ruže se smatraju za originalni Božićni i Novogodišnji cvet. Veruje se da svaka boja ovog cveća nosi različita značenja, te kada poklanjate možete svaku boju nameniti određenom primaocu.
Gerberi


Gerberi su lep mirisni poklon, takodje. Beli, žuti, crveni...pustite mašti na volju!

Cveće je zaista zapanjujuće zbog njihove elegancije i nežne lepote.Ukoliko želite da napravite pauzu od čokoladica i plišanih igračaka, ili da ih upotpunite i na taj način još više obradujete voljenu osobu, lep cvetni poklon je savršen izbor.

Mastercard
Maestro
Visa
E-Trustmark
PočetnaO cvećari KazablankaAsortimanCvetni aranžmaniCveće za rođendane Dekoracija venčanjaOn-line prodaja cveća
Kako naručiti • BidermajeriBuketiRezano cvećeSaksijsko cvećeSpecijalna ponudaKontakt
Copyright © 2019. Cvećara Kazablanka. Sva prava zadržana