Cvetni aranžmani za venčanje (3. deo)

U prošlom tekstu na ovu temu predstavljeno je nekoliko rešenja u vezi sa cvetnim aranžmanima za stolove na venčanju. Svima je vrlo dobro poznata činjenica koliko je bitan izgled stolova na venčanju, pa ćemo ovaj tekst da nadovežemo na prethodni. Za ovaj put vam donosimo nekoliko novih predloga u vidu cvetnih aranžmana sa dekoracijom za stolove na venčanju.

 

 

Ako ste u potrazi za jednim lepim cvetnim aranžmanom sa dekoracijom koji bi bio idealan za manje okrugle stolove, onda bi vas sigurno mogao interesovati aranžman od orhideja, mini ruža,margarete i alstromerije sa dekoracijom. Ovaj aranžman zaista ima odličan oblik koji se može u potpunosti iskoristiti da ukrasi okrugle stolove na venčanju. Odlično usklađen izbor cveća za ovaj aranžman pružiće svima na venčanju pravo uživanje u vremenu provedenom za stolom.

 

 

Dakle, videli smo predlog cvetnog aranžmana koji bi odgovarao manjim okruglim stolovima na venčanju. Ali šta ako su stolovi na venčanju pravougaonog oblika i nadovezani jedan na drugi? Izbor cvetnog aranžmana sa dekoracijom onda bi morao da odgovara ovoj situaciji. Veoma suptilna varijanta i lepo rešenje za ovakve stolove na venčanju predstavlja aranžman od ruža i ljiljana sadekoracijom. Ovaj aranžman će se sigurno savršeno uklopiti i od pravougaonih stolova na venčanju stvoriti predivan ambijent.

 

 

 

Ukoliko imate nešto drugačije zahteve i prosto obožavate malo naglašenije boje, možda bi trebali da razmislite o cvetnom aranžmanu od ljiljana i anturije sadekoracijom. Ovaj aranžman je naročito pogodan ako je u pitanju venčanje na kojem se nalaze stolovi okruglog i pravouganog oblika postavljeni sami ili u nizu. Jarke i naglašene boje, koje krase ovaj aranžman, sigurno će uneti radost u srca svih prisutnih na venčanju i doprineti jako dobrom raspoloženju.