011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cvetni aranžmani za venčanje (1. deo)

Cveće i cvetni aranžmani na svakom venčanju sigurno predstavljaju veoma ozbiljnu stavku kojoj treba posvetiti dosta pažnje. Cvetni aranžmani na venčanju će uveliko uticati na celokupni izgled ovog posebnog dana. Na sreću, danas postoji toliko mnogo savremenih cvetnih aranžmana da će vam izbor biti sigurno olakšan i da ćete veoma lako naći nešto što vam odgovara. U nastavku ovog teksta vam donosimo nekoliko zanimljivim predloga u vezi sa cvetnim aranžmanima za venčanje.

 


01 Pravougaoni jednobojni aranžmani - Ukoliko želite neke neobične i veoma dopadljive cvetne aranžmane za venčanje, sigurno će vam se dopasti aranžman pravougaonog oblika od crvenihkaranfila. Ovaj cvetni aranžman je zaista poseban i uvek će se savršeno uklopiti na svakom venčanju.

 


02 Ruže kao loptice - Ukoliko niste ljubitelj oštrih linija, već ste za nešto oblije konture, onda će vam se dopasti cvetni aranžman za venčanje u obliku loptice sačinjen od ruža. Ovaj aranžman ima stvarno neodoljiv oblik i savršeno pristaje uz romantično svetlo sveća.

 

 

 

 

03 Cveće u staklenoj posudi - Veoma suptilna kombinacija koja može krasiti svako venčanje je aranžman od bele ruže i bele latice u staklenoj posudi. Ova kombinacija ima veoma šarmantan izgled i odiše elegancijom.

 

 

 

04 Stalak od cveća - Ako vam se dopadaju stepenaste kombinacije i aranžmani na više nivoa, onda bi trebalo da pogledate neke od cvetnih aranžmana koji su napravljeni kao stalak od cveća. Cvetni aranžmani u obliku stalka su savršeni za nešto veće stolove na venčanju i uvek su veoma zanimljivi jer ih krasi lepota cveća smeštena na više nivoa.