011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

CVETNA ASTROLOGIJA 1

 

Astrološki znaci, kao i cveće, često reflektuju naše raznovrsne stilove.

 

Bilo da ste znatiželjni Blizanac, nežna Riba ili strastveni Lav, osećaćete se uravnoteženo tokom godine pomoću pravog cveća ili biljaka u Vašem domu ili kancelariji.

 

 

 

 

To takođe funkcioniše i kod drugih! Ako niste sigurni koje cveće bi bilo najprikladnije kao poklon, jednostavno „obratite se zvezdama”.

 

 

 

 

 

 

Vodolija (20. 01. – 18. 02.)

 

Vodolije su progresivne, zabavne i nezavisne. Njihova ličnost ih ponekad može činiti nepokornim ili nedruželjubivim, ali ih takođe čini ljubiteljima neobičnog i egzotičnog stila.

 

Dakle, njihovi cvetni favoriti su orhideje i gladiole. Kako je boja Vodolija plava, irisi će, takodje, savršeno pristajati.

 

 

 

 

 

Ribe (19. 02. – 20. 03.)

 

Romantične, emotivne i nežne duše, Ribe takođe mogu da budu nestalne i osetljive. Riba je njihov simbol, pa nije iznenađenje što se oni osećaju ugodno pored biljaka koje prirodno rastu pored vode, kao što je bambus.

 

Postarajte se da vaša godišnjica sa Ribom i Dan zaljubljenih bude baš poseban i njihova romantična strana će sigurno procvetati. Klasične ruže su pravi izbor za takve specijalne prilike.

 

 

 

 

 

Ovan (21. 03. – 19. 04.)

 

Energičan i samouveren, Ovan može primiti dobar udarac. Karakteristični po svojoj fižičkoj i psihičkoj čvrstini, oni mogu biti pomalo egocentricni i impulsivni.

 

Narandžasti ljiljani su idealni za rođene u ovom znaku, kao i ruže. Ukoliko tražite rođendanski poklon za Ovna, margarete su sigurna opcija jer one velikodušno odražavaju zarazan entuzijazam Ovna.

 

 

 

 

 

Bik (20. 04. – 20. 05.)

 

Bik je pouzdan, osetljiv i ambiciozan ali oprez, može biti tvrdoglav i ljubomoran. Bikovi, takođe, vole ljiljane zbog njihovog senzualnog raznobojnog izgleda i opojnog mirisa.

 

 

 

 

 

Blizanci (21. 05. – 20. 06.)

 

Znatiželjni, Blizanci mogu biti i nedosledni i lukavi. Kroz prirodnost i komunikativnost, oni vole da imaju balans u svojim životima i zbog toga su umirujuće lavande pravi izbor.

 

Ipak, crvene ruže su najbolji put do njihovog srca.

 

 

 

 

 

Rak (21. 06. – 22. 07.)

 

Rakovi, kao i njihov simbol, su tvrdi spolja, nežni iznutra. Oni su privrženi porodici i porodičnom životu, koji obično od njih stvori emotivnu osobu.

 

Dotaknite nežnu stranu vašeg Raka pomoću belih ljiljana ili belih irisa.

 

Ako želite da nešto date do znanja, buket belih ruža će biti najbolji.