011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Bidermajeri i cvetne dekoracije

 

Da li ste pokušali da zamislite svoje savršeno venčanje? Da li ste razmišljali o tome koje boje će činiti Vaše venčanje božanstvenim? Koji bidermajer će Vas  učiniti još elegantnijom i otmenijom? 

Cvećara Kazablanka je uvek tu za Vas da Vam pomogne da pronađete odgovore na pitanja o kojima razmišljate.

Imamo najveći i najbolji izbor bidermajera, koji su napravljeni od najkvalitetnijeg cveća.  Da li više volite crvenu boju, boju romantike i ljubavi, ili možda vatrenu narandžastu, ili kraljevsko plavu pa da se osećate kao kraljica u belom, ili pak razne nijanse roze, pa da budete poput prave princeze – mi smo tu za Vas da ispunimo Vaše želje.

Ukoliko želite da boja Vašeg bidermajera bude u tonu i u kombinaciji sa bojama cvetnih dekoracija na stolovima, kod nas imate najveći izbor bidermajera i cveća raznih boja.

Naše preporuke:

Ukoliko se odlučite za crvene nijanse, u ponudi imamo bidermajer sa crvenim ružama, bidermajer sa ružama, gerberima i makom, bidermajer sa crvenim kalama i još mnoge druge koje možete pogledati na našem sajtu. Na slici desno možete pogledati našu preporuku za dekoraciju stolova. 

 

             

 

Ako je Vaš izbor ipak bidermajer narandžaste boje, koja je sama po sebi vatrena, jer je kombinacija crvene i žute boje, predlažemo neke od ovih bidermajera: bidermajer sa ružama, kalama i leukadendronom, bidermajer sa ružama i narandžastim kalama, bidermajer sa ružama, alstromerijama i frezijama ili neki po Vašem izboru.

             

 

Kraljevsko plava boja sasvim sigurno može biti pun pogodak. Plava boja inače simbolizuje poverenje, odanost, mudrost i inteligenciju. Osećajte se poput kraljice u beloj haljini sa nesvakidašnjim i neobičnim plavim bidermajerom.

          

 

Ako je žuta boja Vaša omiljena, nudimo Vam veliku ponudu bidermajera napravljenih od žutog cveća. Na primer, bidermajer sa žutim ružama, slap od kala i orhideja ili neki po Vašem dopstvenom izboru sa cvećem u žutoj boji.

          

 

Za sva pitanja i više informacija pozovite na broj 011/2491675 ili 065/2491675.

Vaša "Cvećara Kazablanka"