011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cveće za letnje venčanje (4. deo)

Leto je zaista fenomenalno godišnje doba i zbog toga mnogi parovi upravo razmišljaju o tome da svoje venčanje obave u ovom periodu. Raskošne boje, romantični zalasci sunca i letnji povetarac koji nežno dodiruje kosu, samo su neke od mnogih čari koje ove godišnje doba može da pruži u izobilju. Život prosto buja svuda unaokolo i letnje cveće se potrudilo da se predstavi u punoj raskoši i ove godine. Na vama je da se prepustite svim letnjim čarima i da uživate u životu.

 

 

 

Leto je savršeno za vožnju automobilom sa otvorenim krovom i osećaj je zaista fantastičan. Vaše venčanje se približava i potrebno je da se postarate za još neke detalje koji će ukrasiti ovaj predivan dan. Sve je isplanirano i na red su došli cvetni aranžmani za automobile. Ovome se obavezno mora posvetiti ozbiljna pažnja jer će onda kolona automobila na vašem venčanju zaista izgledati posebno. Izbor je dosta olakšan jer vam leto pruža pregršt raznog cveća za koje možete da se opredelite kako bi ukrasili automobile u koloni koja će vas pratiti.

 

 

 

 

Naravno, ono što sigurno zaslužuje da se ukrasi na jedan poseban način je upravo automobil u kojem će se voziti mladenci. Pored satenskih mašni, ukrasnih traka i ostalih detalja, mladalački automobil se prvenstveno treba ukrasiti letnjim cvećem, a to se može izvesti u raznim kombinacijama. Aranžmani od letnjeg cveća za mladalački automobil mogu biti u obliku srca, kao što je to aranžman od crvenih ruža. Ovaj aranžman može imati i oblik kruga, kao što je to kombinacija narandžaste ruže, mini ruža, gerbera sa zelenilom. Takođe, postoji i niz dekoracija u obliku slova V, kao što je to aranžman za mladalački automobil u kombinaciji ljiljan, margareta i zelenilo. Izbor je zaista fenomenalan i možete samo da se opustite i uživate u predivnim dekoracijama od letnjeg cveća koje će krasiti vaš mladalački automobil.