011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Saveti za dekoraciju venčanja

 

Prilikom planiranja venčanja često se zanemare sitnice i detalji koji znatno mogu da promene sliku celokupnog venčanja. Stoga želimo da vas podsetimo na neke najčešće greške koje se dešavaju, kako biste mogli na vreme da ih rešite i da vam olakšaju planiranje i organizovanje venčanja.

 

CVETNA GREŠKA 1 - Ne sagledati veliku sliku.

 

Parovi znaju pokloniti svu pažnju određenim delovima (npr. aranžiranju stola), a ne zamisle celu prostoriju sa gostima. Na primer, ukoliko je pogled iz restorana fantastičan, a mladenci žele velike i visoke aranžmane, to će totalno zakloniti pogled.

 

 

 

CVETNA GREŠKA 2 - Nepoverenje u Vašeg cvećara.

 

Prenesite cvećaru Vašu viziju, sviđanja, nesviđanja i očekivanja ali budite i malo fleksibilni i ležerni kada se radi o nekim izmenama. Mi želimo da učinimo Vaše venčanje apsolutno očaravajućim. Zato se opustite, verujte u cvećaru Kazablanka i setite se zašto ste baš nas odabrali!

 

 

CVETNA GREŠKA 3 - Ne iskoristiti cveće sa ceremonije.

 

Danas se mnogi mladenci odlučuju za venčanje u samom restoranu. Za takve prilike se ukrašava i kutak u kom će biti matičar i gde ćete reći sudbonosno „Da”. Posto ta ceremonija obično traje oko 30 minuta, steta je da cveće odatle propadne. Premestite cvetne aranžmane kod švedskog stola/stola sa tortama i uživajte ostatak dana.

 

 

CVETNA GREŠKA 4 - Rezervisanje cveća poslednje na listi.

 

Pre angažovanja cvećare, parovi se trebaju raspitati o kvalitetu koji ona pruža, ne želite da budete nezadovoljni na dan Vašeg venčanja. Takođe, raspitajte se o cenama pre nego što odlučite koje biste cveće i kakav aranžman, kako biste bolje odredili budžet za ovu stavku.

 

 

CVETNA GREŠKA 5 - Odbijanje kompromisa.

 

Najveća greška koju mlada može da uradi jeste da se zaljubi u specifično cveće i ne bude fleksibilna. Cvećar može da uradi mnogo bolji posao ukoliko mu mlada kaže svoje želje u vezi ukupnog izgleda, osećaja, boje...i pusti ga da stvori magiju!

 

 

 

 

Nastavak uskoro...

 

Vaša kuća cveća "Kazablanka"