011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cveće za letnje venčanje (1. deo)

U toku leta dan je dug i sve boje su tako naglašene. Svuda unaokolo buja priroda bogata predivnim omamljujućim mirisima cveća. Leto je pravo vreme da svoje venčanje pretvorite i divan dan bogat raznim bojama koje vam može ponuditi cveće u ovom dobu godine. Mnogim ljudima upravo cveće čini najlepši deo letjeg perioda. Ovo je idealna prilika da budete maštoviti i da iskoristite sve što vam cveće pruža i da ukrasite vaše venčanje na najbolji mogući način.

 

 

 

Široka paleta boja ponudiće vam sve što je potrebno za predivne dekoracije. Leto zaista može da vam pruži toliko toga. Ali odakle početi sa izborom cveća za ovaj poseban dan? Možda sa nekim veoma bitnim detaljem za venčanje kao što je cvet koji se stavlja za rever na venčanjima. Plava boja je možda ono što tražite i što vama odgovara, tako da se možete opredeliti za cvetić za rever - 2. Uz cvetić za rever odlično bi bilo i iskoristiti ponudu i odabrati narukvicu za ruku od cveća za vaše venčanje. Ovo bi bio odličan početak i ovi detalji će sigurno ulepšati vaše venčanje onako kako ste vi to zamislili.

 

 

 

Naravno, što se tiče mlade, u prvi plan dolazi izbor bidermajera. Sve zavisi o tome kakav ste stil odabrali za vaše venčanje. Tradicionalna bela boja je uvek dobar izbor. Ovde ne možete da pogrešite ako se opredelite na kombinaciju belog cveća. Bidermajer će sigurno biti prekrasan i ponudiće vam sve što je potrebno. Ako ste više za neke naglašenije boje ali ujedno i nešto nežnije varijante, sigurno će vam se dopasti bidermajer kajsija ruža. U svakom slučaju gledajte da izbor bidermajera bude u potpunom skladu sa vašim stilom na dan venčanja. Ukoliko imate nekih nedoumica oko izbora uvek nam se možete obratiti za savet. Ostaje vam samo da se opustite i uživate u svemu što vam leto može pružiti.

 

 

 

 

(Nastavak sledeće nedelje)