011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

POKLON ZA ROĐENDAN


Svi ih imaju, a opet, oni su zaista posebni. Rođendani zahtevaju svojstven poklon koji je vredan prilike.

Bilo da je u pitanju jednostavan buket, egzotičan aranžman, večna biljka ili veselo cveće, odabiranje savršenog rođendanskog poklona je lakše nego što mislite.

Sve je u uklapanju jedinstvenosti cveća sa jedinstvenošću osobe koju darujete.

 

Rođendansko cveće za nju i njega

 

Da li ona više naginje ka tradiciji ili je uzbuđuju nove stvari? Da li je on praktičan ili spontan tip? Da li ona voli da je reflektor okrenut ka njoj ili preferira tiho obožavanje?

 

Nemojte podcenjivati uticaj klasičnog cvetnog buketa za tradicionalne tipove. Ona će ceniti taj vanvremenski stil i uživati u jednostavnoj lepoti. Za avanturiste, pravi poklon biće aranžman od egzotičnog cveća.

 

Zadovoljite njegovu praktičnu stranu višegodišnjom biljkom koja će, uz minimalnu brigu, dočekati i sledeći rođendan. Ako je ona pozitivna i kreativna osoba, razmislite o nekom neobičnom buketu, kao na primer odvažna gomila sjajnih i snažnih suncokreta ili kombinacija veselog cveća i plišane igračke.

 

Ukoliko ona voli pažnju, recite celom svetu da je to njen dan darujući joj veeeeliku korpu savršenih ruža. To će je zasigurno oduševiti. Za stidljive devojke, najbolji poklon je buket prelepih i jednostavnih orhideja.

 

 

I ne zaboravite – Srećan rođendan!