011/ 24-91-675 • 065/ 24-91-675

ROĐENDANI

print Bookmark and Share

26.10.2009.

Svi ih imaju, a opet, oni su zaista posebni. Rođendani zahtevaju svojstven poklon koji je vredan prilike.

Bilo da je u pitanju jednostavan buket, dramatičan aranžman, večna biljka ili veselo cveće, odabiranje savršenog rođendanskog poklona je lakše nego što mislite.

Sve je u uklapanju jedinstvenosti cveća sa jedinstvenošću osobe koju darujete.
Rođendansko cveće za nju i njega


Da li ona više naginje ka tradiciji ili je uzbuđuju nove stvari? Da li je on praktičan ili spontan tip? Da li ona voli da je reflektor upret u nju ili preferira tiho obožavanje?


Nemojte podcenjivati uticaj klasičnog cvetnog buketa za tradicionalne tipove. Ona će ceniti taj vanvremenski stil i uživati u jednostavnoj lepoti. Za avanturiste, pravi poklon biće aranžman od egzotičnog cveća.


Zadovoljite njegovu praktičnu stranu višegodišnjom biljkom koja će, uz minimalnu brigu, dočekati i sledeći rođendan. Ako je ona pozitivna i kreativna osoba, razmislite o nekom neobičnom buketu, kao na primer odvažna gomila sjajnih i snažnih suncokreta ili kombinacija veselog cveća i plišane igračke.


Ukoliko ona voli pažnju, recite celom svetu da je to njen dan darujući joj veeeeliku korpu savršenih ruža. To će je zasigurno oduševiti. Za stidljive devojke, najbolji poklon je buket prelepih i jednostavnih orhideja.I ne zaboravite – Srećan rođendan!Mastercard
Maestro
Visa
E-Trustmark
PočetnaO cvećari KazablankaAsortimanCvetni aranžmaniCveće za rođendane Dekoracija venčanjaOn-line prodaja cveća
Kako naručiti • BidermajeriBuketiRezano cvećeSaksijsko cvećeSpecijalna ponudaKontakt
Copyright © 2019. Cvećara Kazablanka. Sva prava zadržana