011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cvetni aranžmani za venčanje (2. deo)

Venčanje predstavlja sigurno jedan od najbitnijih dana u životu svih ljudi. Zbog toga se ovom danu posvećuje velika pažnja i polako se biraju svi detalji za ovaj poseban dan kako bi sve bilo u savršenom skladu. Cveće i cvetni aranžmani za venčanje takođe se moraju pažljivo odabrati da bi venčanje bilo savršeno. Postoji veliki broj cvetnih aranžmana i razne kombinacije su prisutne danas u ponudi. Nekome će jedan cvetni aranžman da odgovara savršeno, dok će neko drugi odabrati nešto potpuno drugačije, pa je potrebno malo strpljenja da bi se pronašao pravi izbor. U nastavku teksta vam donosimo nekoliko fenomenalnih rešenja u vezi sa cvetnim aranžmanima za stolove na venčanju.

 

 

Aranžmani u staklenim čašama - Svi cvetni aranžmani u staklenim čašama su zaista posebni i predstavljaće jedan odličan izbor za ukrašavanje stolova na venčanju. Ovde je potrebno povesti računa o tome koji će aranžman u staklenoj čaši da u potpunosti odgovara određenom obliku stolova na vančanju. Staklena čaša sa gerberima izelenilom je možda dobar izbor za okrugle stolove srednje veličine.

 

 

 

 

Aranžman u obliku srca - Cvetni aranžmani u obliku srca su uvek savršena kombinacija za ukrašavanje stolova na venčanju. Bitno je da ovaj cvetni aranžman odgovara u većini slučajeva svim oblicima stolova na venčanju. Simbolika koja se nalazi u cvetnom aranžmanu ovog oblika zaista je veoma snažna i sigurno predstavlja dobar izbor. Aranžman srce od ruža, karanfila ialstromerija sa zelenilom je sigurno poseban u svakom pogledu.

 

 

 

 

 

Neobični aranžmani - Svi stolovi na većini venčanja su nekako manje-više slični. Ako ste osoba koja u svakom slučaju izbegava prosečnost i uz to ste spremni da otvorite svoje srce u potrazi za neobičnim cvetnim aranžmanima za stolove na venčanju, onda je možda neobično ukrašena staklena vaza savršen izbor za vas. Ovaj cvetni aranžman je sigurno poseban i pružiće stolovima na venčanju jedinstven izgled uz predivne boje koje ga krase.