011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cveće za letnje venčanje (3. deo)

Leto je i dalje u punom jeku i svim svojim lepotama prosto vas mami da planirate venčanje baš u ovom godišnjem dobu. Mogućnosti koje vam leto pruža zaista su neiscrpne i leto vam daje šansu da napravite fantastičnu atmosferu na vašem venčanju uz predivno cveće za ovo doba godine. Ovo je idealna prilika da cvećem ukrasite vaše venčanje bez obzira da li odlučite da se ono održi na otvorenom i u zatvorenom prostoru. I jedna i druga opcija sigurno imaju svojih prednosti. Cveće u širokoj paleti boja za ovo doba će vam pružiti sve ono što vam je potrebno za jedno jako lepo venčanje.

 

 

 

Postoji niz fenomenalnih ideja kako da veoma kreativno upotrebite cveće za letnje venčanje. Možete napraviti veoma interesantne viseće dekoracije ili staklene vaze ispunjene letnjim cvećem. Ali pre svega potrebno je obratiti pažnju na jedan poseban detalj koji je neophodan za ukrašavanje svakog venčanja. U pitanju je, naravno, ukrašavanje ulaza u vidu cvetnih aranžmana za vrata. Ovde vam se nudi fantastičan izbor dekoracija. Možda će vam odgovarati aranžman u obliku kruga od belih cvetića sa satenskom mašnom. Ili ste više raspoloženi za kombinaciju anturijum, ruže i orhideje sa zelenilom.

 

 

 

U svakom slučaju, ne možete pogrešiti u izboru dekoracija za vrata jer su sve tako očaravajuće. Posebno je lepa dekoracija za vrata od mini ruža sa zelenilom. Ukoliko želite ulaz da ukrasite na neki poseban način, vama će se sigurno dopasti cvetni aranžman za vrata u obliku srca napravljen od margarete, ruže i karanfila za zelenilom. Važno je da odaberete nešto što će vam odgovarati u potpunosti i što će krasiti vaše venčanje na onaj način kako ste to i zamislili. Naravno, kao i uvek, ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oko dekoracija za vaše venčanje, možete nam se slobodno obratiti i mi ćemo vam pomoći da vaše venčanje ukrasite predivnim dekoracijama od cveća koje će pružiti neodoljivu draž ovog, za vas, posebnog dana.