011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Vintage dekoracije - čaše

 

Drage dame, 

 

Predstavljamo Vam danas ideje i inspiracije koje imaju veze sa čašama. Bilo da se radi o mladenačkim, običnim, oslikanim, ukrašenim... čaše daju mnogo prostora za stvaranje jedinstvenog osećanja na Vašem vintage venčanju. 

 

Da počnemo... :D

 

Za početak - klasični materijal ukrašavanja na vintage venčanjima je zasigurno čipka. Evo nekoliko ideja za ulepšavanje čaša čipkom i drugim detaljima, bilo da su čaše mladenaca ili čaše za sve goste. 

 

Čaše mlade i mladoženje iz kojih piju šampanjac obično su posebno ukrašene. Šta mislite o oslikavanju? :) 

 

 

Pored ovih ideja, tu su i bicikli - jedan od omiljenih detalja na vintage venčanjima.

 

Za mldence koji vole pivo, ili prosto vole krigle - kreativnost i jedinstvenost se postižu već samim korišćenjem ovih gabaritnih čaša. ;) Ali, naravno, tu su i ideje kako ih dekorisati.

 

 

Još nekoliko ideja za ukrašavanje mladenačkih čaša. :)

 

A, sada prelazimo na nešto drugačije - upotreba čaša kao delova aranžmana na Vašim svadbenim stolovima. Bilo da su kristalne, keramičke ili metalne, čaše i cveće izgledaju prosto neodoljivo. :D

 

A, evo kako to još može izgledati.

 

 

 

Da biste razbili jednoličnost boja, može biti dovoljno da čaše kojima će se gosti služiti budu - u boji!

 

 

Ili, prosto, mali dodatak na svaku čašu sa imenima gostiju? Razmislite i o ovoj ideji.

 

I, za kraj, čaše možete iskoristiti kao deo poklona Vašim gostima. Ovde je samo jedna od kreativnih ideja za poklone gostima, Vi možete naći sopstvenu. :) 

 

 

Ako smo Vam dali inspiraciju da iskoristite neke od ovih ili drugačijih ideja, ili ako imate bilo kakvih nedoumica oko vintage dekoracija na svom venčanju - kontaktirajte naš tim na mail dekoracija@vencanjakazablanka.com ili na 065 349 16 75 :D


Vaša "Kazablanka"