011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

LETNJE CVEĆE

 

Letnje cveće dodaje brilijatne boje i lepotu predelima za vreme letnje vrućine, sve do prvog mraza. Ovo godišnje doba je vreme lepote i bujnosti raznobojnog cveća.

 

Za ljubitelje cveća, u ovom dobu godine kao da srce kuca nekim brzim tempom sve vreme.

 

 

 

Leto takodje predstavlja i vrhunac sezone za kupovinu buketa raznog šarenog cveća.

 

 

 

 

 

Kao poklon, najpopularniji medju letnjim cvetovima su:

 

 

Rajska ptica – naziva se još i ,,kran,, jer latice ovog cveta formiraju oblik krana. Veoma šaren cvet, prepoznatljiv po svojoj kombinaciji plavih i narandžastih latica.

 

 

Kale – biljka velikog cveta, levkastog oblika. Najčešća je u beloj boji, ali se može naći i u narandžastoj, žutoj ili crvenoj boji.

 

 

Ljiljan – i ova biljka ima takodje veliki cvet, sa 3 latice. Ima ga u raznim bojama.

 

 

Iris – sastavljen od 6 režnja u obliku cvetova, 3 usmerena nadole a 3 naviše. Javlja se u ljubičastoj, plavoj ili beloj boji.

 

 

Mangolija – cvet širokih latica koje su roze boje sa primesama ciklame i ljubičaste, uokviren velikim sjajnim listovima.

 

 

Ruža – ovaj cvet ima 5 latica. Ima ga gotovo u svim bojama.

 

 

Suncokret – biljka velikog upečatljivog cveta. Ima široke, grube listove. Javlja se u žutoj, narandžastoj i kestenastoj boji.

 

 

 

 

 

Leto, a samim tim i letnje cveće, bujno i raznobojno, poziva na veselje i uživanje, simbolizuje neku harmoniju i blagostanje i izaziva onaj divan osećaj blaženstva u svima nama.

 

 

Zato, ako želite sa nekim da podelite ova osećanja, najbolji način za to je da dotičnoj osobi darujete buket letnjeg cveća.