011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cvetni aranžmani za venčanje (4. deo)

U prethodnim tekstovima smo posvetili pažnju aranžmanima za dekoraciju stolova na venčanju. Upoznali smo se sa nekoliko aranžmana koji sigurno mogu da odgovore na većinu zahteva što se tiče fenomenalnih rešenja za dekoracije stolova na vančanju. U ovom tekstu nastavljamo sa ovom temom i donosimo vam nekoliko interesantnih i maštovitih aranžmana od cveća za ukrašavanje stolova.

 

 

Planirate svoje venčanje i na red su stigli aranžmani od cveća za stolove. Ako ste osoba koja želi da pruži gostima na venčanju jedan fantastičan ambijent, onda će vas svakako zainteresovati neobični aranžman sa lalama iružama. Ovaj aranžman je jedan od onih koji imaju posebnu draž. Jedinstven oblik aranžmana i pažljivo usklađeno cveće nežnih boja daće svakom stolu na venčanju veoma lep izgled.

 

 

 

 

Ako ste u potrazi za nečim što je jednostavno, a opet ima i savršen oblik onda bi vas svakako mogao privući aranžman pod nazivom bela kugla u vazni. Ovaj cvetni aranžman za dekoraciju stolova je toliko primamljiv da se veliki broj osoba upravo opredeli da njega uvrsti na uži spisak aranžmana koje moraju da imaju na venčanju. Jednostavnost i savršenstvo oblika daju ovom aranžmanu jednu odličnu formu, pa se ovaj aranžman može lako upotrebiti na većini venčanja gde se zahteva određena specifičnost u ukrašavanju stolova.

 

 

 

 

 

Sledeći aranžman koji vam predstavljamo je priča za sebe. Ukoliko tragate za cvetnim aranžmanom za ukrašavanje stola na venčanju koji ima izrazito naglašene žute boje i želite da odiše svežinom, onda je ovo pravi predlog za vas. Aranžman koji se zove Neobična žuta kombinacija ljiljana,kala, ruža i limuna je nešto što mnoge očara na prvi pogled. Ovaj aranžman je toliko fantastičan da mnoge osobe koje se susretnu sa njim prvi put prosto ostavi bez daha. To je dobar znak da ćete svom venčanju pružiti jednu nesvakidašnju atmosferu uz ovaj aranžman.