011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Izaberite savršen bidermajer

 

Organizacija venčanja je nešto o čemu treba razmišljati na vreme. Kako dekorisati mladenački sto, stolove za goste, automobile, stolice pa i samu salu, koji bidermajer izabrati, koje revere...sve su to pitanja za koja Vam možemo pomoći da što lakše pronađete odgovor, te da što jednostavnije i bez velikih poteškoća organizujete i dekorišete Vaše venčanje iz snova.

Bidermajer mora da bude savršen - to je osnovno pravilo da bi venčanje bilo onako kako ste zamislili. Ovaj detalj je svakako presudan i mora mu se posvetiti potpuna pažnja. Bidermajer se danas najčešće može videti kao poluokrugli ili okrugli buket cveća, većeg ili manjeg obima.

 

     

 

Takođe, pored ovih oblika, popularni su i drugi kreativni oblici bidermajera, kao što su viseći bidermajeri, bidermajeri u obliku torbice ili čak oni neobičnog i interesantnog oblika.

 

    

     

 

Naravno, ukoliko želite potpunu jednostavnost, onda birajte da Vaš buket bude sačinjen od samo jedne vrste cveća. Ipak, kod cveća je najpresudnija simbolika, pa Vam savetujemo da se upoznate bar sa nekim osnovnim značenjima.

Dakle, crvene ruže simbolišu strasnu ljubav, bele iskrenost, žute ruže jesu simbol sreće, narandžaste žudnje, a ljubičaste simbolišu ljubav na prvi pogled. Pored ruža tu su još orhideje, narcisi, božuri, ljiljani, kale, magnolija, mimoza i iris. Ono što je još jako bitno kod kreiranja ili izbora jednog savršenog bidermajera jesu ukrasne trake i ostali dekorativni detalji buketa, perle, mašne, broševi i slično.

 

  

    

 

Da bi Vas inspirisali u poduhvatu izbora cveća za bidermajer, pogledajte našu raznovrsnu ponudu BIDERMAJERA na našem sajtu. Na Vama je samo da uživate u svojoj slobodi izbora, maštovitosti, kreativnosti i potpuno se prepustite bujici ljubavi.

 

Stojimo Vam na raspolaganju i budite slobodni da nas pozovete na broj telefona 065/249-1675 ili da nam pošaljete mail na office@cvecarakazablanka.com kako bismo zajedno osmislili venčanje kao iz bajke.

 

Vaša "Kazablanka"