011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Vintage dekoracije – zelena i maroon

 

Danas za Vas donosimo iznenađujuću kombinaciju boja: jabuka zelena i maroon. Maroon je tamna boja crvenkastog sjaja sa primesama braon boje. Ove dve jake nijanse deluju kao neverovatan izbor, ali zajedno čine pravu kombinaciju za odvažne mlade!

 

Ova paleta boja je najbolja ukoliko želite da Vaše vintage venčanje deluje luksuzno. Uz ove dve boje dobro se slaže i tamno ljubičasta, različite nijanse crne, kao i dodaci tamno zelene.

 

Dodatni savet: Maroon i jabuka zelena idu sjajno jedna uz drugu, ali probajte da izbegnete da budu podjednako zastupljene da ne biste dobili novogodišnji izgled venčanja. ;) Izaberite jednu od ove dve boje koja će biti „nosilac“ dekoracija, a drugu koristite ponegde, kao protivtežu.

 

Naravno, sada slede inspiracije za Vas. Pored ideja za kombinovanje ove dve divne boje, tu su i predlozi za detalje u jednoj od nijansi iz palete. Razmislite o ovim detaljima i kako biste ih Vi uklopili na svom vintage venčanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ako smo Vam dali inspiraciju da iskoristite neke od ovih ili drugačijih ideja, ili ako imate bilo kakvih nedoumica oko vintage dekoracija na svom venčanju - kontaktirajte naš tim na mail dekoracija@vencanjakazablanka.com ili na 065 349 16 75

Vaša "Kazablanka"