MINI RUŽE

 

 

Osnovno značenje: “Ti si moja voljena”, Ljubav, Zahvalnost.

 

 

Iako su možda male veličine, mini ruže su postale jako popularne kao alternativa za tradicionalne aranžmane ruža. One imaju sposobnost da ostave jak utisak, što protivreči njihovom minijaturnom izgledu.

 

 

 

 

 

Buket mini ruža može preneti osećanja jednako kao i buket običnih ruža, te mini ruže nikako ne treba podceniti.

 

 

Termin “voljena ruža” je originalno bio nadimak jedne specifične vrste baštenske ruže koji je opisivao njene malene latice. Ove mini ruže su bile pink boje i bledo žute. Ukrštanjem, dobili smo današnje mini ruže koje su sličnije običnim ružama koje se koriste za cvetne aranžmane.

 

 

Mini ruže, takodje, imaju svoje posebno značenje. Ovo cveće je tradicionalno koršćeno da prenese poruku “Ti si moja voljena” dragoj osobi. Međutim, kao što svaka ruža predstavlja simbol Ljubavi i Zahvalnosti, nema razloga da mini ruže budu izuzetak.

 

 

 

Postoje mnogi načini kako ruže mogu da izraze naša osećanja, i mini ruže su se dokazale kao odličan poklon koji šalje poruku koja se zaista ističe od ostalih.

 

 

Ovo divno cveće je savršen način da nekoj bliskoj osobi pokažete naklonost, kao i da se zahvalite nekome koga cenite.

 

 

 

 

U velikom moru razlicitih ruža, mini ruže su nešto sasvim jedinstveno. Njihova rastuća popularnost je dokaz da dobre stvari obično dolaze u malim pakovanjima!