011/ 24-91-675 • 065/ 24-91-675

Ruže u kutiji

print Bookmark and Share

25.01.2016.

 

Cvećara Kazablanka može da Vam ponudi mnoge originalne aranžmane. Ukoliko želite stvarno da iznenadite i oduševite voljenu osobu, nećete pogrešiti ako nas pozovete.

Pored mnogih neobičnih i interesantnih aranžmana, raznih oblika i boja, nudimo Vam nešto prelepo  sa određenom dozom elegancije i otmenosti, što se ne viđa svaki dan.

Ruže su inače simbol ljubavi, ljubavne strasti i lepote, a i svaka boja ima svoje značenje, stoga ukoliko se aranžiraju u kutiji, to sa sigurnošću simbolizuje i eleganciju i prefinjenost jer tako i izgledaju. 

Ruže u kutiji, odišu svojom posebnošću i otmenošću, i sasvim sigurno osoba kojoj poklonite ovako aranžirane ruže, neće ostati ravnodušna, te svaki dan kada pogleda u poklon, setiće se Vas i diviti se lepoti ruža u ukrasnoj kutiji.

 

Lila ili roze ruže aranžirane u ukrasnoj kutiji, označavaju divljenje, očaranost i nežnost, a ponekad i ljubav na prvi pogled. Izborom ovog aranžmana sigurno ćete oduševiti osobu kojoj darujete ovaj poklon.

                 

 

Crvene ruže u kutiji poklanjaju se u znak ljubavi, što crvene ruže i simbolizuju.                                      

               

 

Žute ruže, aranžirane u kutiji, mogu se iskoristiti i kao poklon dragoj i voljenoj osobi, ali i kao poklon prijateljima za slavu ili neku drugu posebnu priliku, jer žute ruže simbolizuju veselje, radost i zadovoljstvo.

              

 Značenje plave ruže je legendarno kao i sama pojava. U umetnosti i književnosti plava ruža uglavnom predstavlja simbol ljubavi i dobrostanja. Stoga, za koju god priliku da izaberete plave ruže u korpi nećete pogrešiti.

                                                                     

 U ponudi imamo i druge aranžmane u kutiji, kao na slici ispod, a ukoliko Vi želite poseban aranžman i po vašoj želji, Vi možete da izaberete cveće koje želite, a mi ćemo da ispunimo Vaše želje.

                       

             

 

Za sve dodatne informacije pozovite na broj 011/249-1675 ili 065/249-1675.

Vaša "Cvećara Kazablanka"

                                              

 


Mastercard
Maestro
Visa
E-Trustmark
PočetnaO cvećari KazablankaAsortimanCvetni aranžmaniCveće za rođendane Dekoracija venčanjaOn-line prodaja cveća
Kako naručiti • BidermajeriBuketiRezano cvećeSaksijsko cvećeSpecijalna ponudaKontakt
Copyright © 2019. Cvećara Kazablanka. Sva prava zadržana