011/ 24-91-675 • 065/ 24-91-675

ŽELIM TI BRZ OPORAVAK!

print Bookmark and Share

11.11.2009.

Cveće
je odličan način da nekome ko je bolestan poručite da mislite na njega. Ono nije samo divan način da ulepšate bolničku sobu, već može i da olakša osećaj usamljenosti pri kućnom oporavku.

Cvećem
može da se podigne raspoloženje, izmami osmeh na lice drage obolele osobe ili ulepša soba. U stvari, cveće je uvek trik da nekog obradujete .

Kako naručiti cveće da bude isporučeno u bolnicu?


Kada pozovete Vašeg cvećara, imajte spremne sledeće informacije: naziv bolnice, ime pacijenta, broj sobe (ako je moguće) i vreme kada želite da cveće bude isporučeno. Takođe, proverite da li bolnica ima određena pravila vezana za dostave cveća. Mnogi centri intenzivne nege ne dozvoljavaju dostave cveća.
Da li je u redu sačekati i poslati cveće nekom nakon povratka kući iz bolnice?


Definitivno da. Cveće je odličan način da nekom date do znanja da mislite na njega, iako niste u mogućnosti da ga lično posetite. Pacijenti se raduju dolasku kući, a cvećem možete da im poželite dobrodošlicu i brz oporavak.
Cveće dobro za zdravlje?


Prema nedavnom istraživanju ponašanja na Rutgers Univerzitetu, prisustvo cveća izaziva sreću, povećava osećaj zadovoljstva i pozitivno utiče na socijalno ponašanje.


Vodeći istraživač studije je izjavio “Danas, nauka nam govori da nas cveće ne čini samo srećnijim, već ima i jak pozitivan uticaj na naše emocionalno blagostanje “ .Mastercard
Maestro
Visa
E-Trustmark
PočetnaO cvećari KazablankaAsortimanCvetni aranžmaniCveće za rođendane Dekoracija venčanjaOn-line prodaja cveća
Kako naručiti • BidermajeriBuketiRezano cvećeSaksijsko cvećeSpecijalna ponudaKontakt
Copyright © 2019. Cvećara Kazablanka. Sva prava zadržana