011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

ŽELIM TI BRZ OPORAVAK!


Cveće
je odličan način da nekome ko je bolestan poručite da mislite na njega. Ono nije samo divan način da ulepšate bolničku sobu, već može i da olakša osećaj usamljenosti pri kućnom oporavku.

Cvećem
može da se podigne raspoloženje, izmami osmeh na lice drage obolele osobe ili ulepša soba. U stvari, cveće je uvek trik da nekog obradujete .

 

 

 

Kako naručiti cveće da bude isporučeno u bolnicu?

 

Kada pozovete Vašeg cvećara, imajte spremne sledeće informacije: naziv bolnice, ime pacijenta, broj sobe (ako je moguće) i vreme kada želite da cveće bude isporučeno. Takođe, proverite da li bolnica ima određena pravila vezana za dostave cveća. Mnogi centri intenzivne nege ne dozvoljavaju dostave cveća.

 

 

 

Da li je u redu sačekati i poslati cveće nekom nakon povratka kući iz bolnice?

 

Definitivno da. Cveće je odličan način da nekom date do znanja da mislite na njega, iako niste u mogućnosti da ga lično posetite. Pacijenti se raduju dolasku kući, a cvećem možete da im poželite dobrodošlicu i brz oporavak.

 

 

 

Cveće dobro za zdravlje?

 

Prema nedavnom istraživanju ponašanja na Rutgers Univerzitetu, prisustvo cveća izaziva sreću, povećava osećaj zadovoljstva i pozitivno utiče na socijalno ponašanje.

 

Vodeći istraživač studije je izjavio “Danas, nauka nam govori da nas cveće ne čini samo srećnijim, već ima i jak pozitivan uticaj na naše emocionalno blagostanje “ .

 

 

Vaša kuća cveća "Kazablanka"