BIDERMAJERI - MIRIS PROLEĆA


Kada se radi o bidermajerima, u ponudi imamo najveći i najraznovrsniji izbor bidermajera i verujemo da je zaista teško odlučiti se za najlepši. Kako izabrati onaj koji je stvoren za Vas?
 
Stiglo nam je i proleće, a tako i cveće prelepih i vedrih boja, stoga su i bidermajeri napravljeni od najraznovrsnijeg i najkvalitetnijeg cveća. Učinite da Vaše savršeno venčanje bude u Vašim omiljenim bojama.
 
Navešćemo četiri najpopularnija stila bidermajera. Ukoliko razmislite o vašem stilu pre nego što popričate sa cvećarom u našoj cvecari, veće su šanse da ćete imati konstruktivan sastanak uz sugestije, predloge i ideje.

 

Klasičan bidermajer

 

Bidermajer tradicionalnog oblika, daje jednostavan i elegantan izgled. Možete sami da birate cveće za bidermajer, te da kombinujete omiljene boje, koje će se perfektno slagati sa Vašom haljinom. Za pravljenje klasičnih i tradicionalnih bidermajera, najviše odgovaraju ruže, orhideje, karanfili, poljsko i mnogo drugo cveće.

 

                  

                                           

 

Bidermajer kao slap

 

Bidermajeri koji padaju kao slap su sve popularniji. Sastoje se od klasičnog buketa i cvetnog repa. Mogu da se naprave od cveća po Vašem izboru, bilo da želite orhideje, ruže, ljiljane ili neko drugo egzotično cveće iz naše ponude, stojimo Vam na raspolaganju. Prilikom izbora omiljenog cveća i boja, tu smo za Vas da pomognemo prilikom izbora dodatne dekoracije. Predstavljaju divan detalj beloj jednostavnoj venčanici!

 

                                                  

 

 

Bidermajer preko ruke

 

Takođe u ponudi imamo bidermajere pravljene stepenasto, koji su predviđeni da se nose preko jedne ruke. Za ovakav bidermajer najbolje ide cveće sa dugačkim stabljikama, kao što su kale, rajske ptice ili ljiljani.

 

            

 

Kreativni, neobični bidermajeri

 

Ovi originalni bidermajeri su za hrabre mlade. Na dan Vašeg venčanja ste svakako posebni i jedinstveni, ali izborom bidermajera originalnog oblika ostavićete drage goste bez daha. Pustite maštu da divlja. Broj opcija je neograničen!

 

             

 

Ukoliko želite da se dogovorite oko zakazivanja sastanka, ideja ili imate neka pitanja, budite slobodni i pozovite nas na broj 0652491675 ili nam pošaljite email na office@cvecarakazablanka.com

 

Vaša "Kazablanka"