Vintage dekoracije - ramovi

 

Drage buduće mlade, 

 

Danas smo rešili da Vam predstavimo jedan od sjajnih i kreativnih detalja na vintage venčanjima, koji je u svetu već odavno popularan - ramovi za slike.

 

 

Bilo da su veliki, mali, crni, beli ili bilo koje druge boje, ramovi za slike se na vintage venčanjima mogu koristiti na najrazličitije načine.

 

 

Za početak, tu su brojevi za stolove, koji uz ramove izgledaju daleko lepše nego predstavljeni na druge načine. Uz ramove možete koristiti štampane brojeve, kao i brojeve od različitih materijala, koji mogu biti u skladu sa bojom i materijalom rama.

 

 

Ramovi mogu biti ukrašeni cvećem, ilise ogledala mogu uramiti u sjajne retro ramove i time dobiti specijalni efekti, kako na venčanjima na otvorenom, tako i na onima u restoranu.

 

 

Još ideja za ukrašavanje ramova cvećem. Za efekat romantike plus, tu su i predlozi sa mirišljavim svećama.

 

 

Poseban vid korišćenja ramova jeste za "oslikavanja" Vaše ljubavne priče. Odštampane zajedničke fotografije mladenaca od dana upoznavanja, preko onih sa nekih bitnih događaja, pa sve do veridbe svideže se svim gostima. Ovaj romantični element dekoracije zaista pristaje vintage venčanjima. 

 

 

Ramovi se mogu "ispuniti" i tablom koja je premazana bojom koja dozvoljava pisanje kredom. Ovo dodaje na retro šarmu. Takođe tu su i opcije odštampanih menija ili rasporeda sedenja. 

 

 

 

 

Ako smo Vam dali inspiraciju da iskoristite neke od ovih ili drugačijih ideja, ili ako imate bilo kakvih nedoumica oko vintage dekoracija na svom venčanju - kontaktirajte naš tim na mail dekoracija@vencanjakazablanka.com ili na 065 349 16 75 :D

 

 

Vaša "Kazablanka"