011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Vintage dekoracije - koferi

 

 Drage dame,

 

Ako ste Vi i Vaš verenik avanturističkog duha i volite da putujete, onda su koferi svakako jedna od zajedničkih stvari. Možda bi čak trebalo da razmislite o organizaciji tematskog venčanja – avantura Vaše ljubavi! ;)

 

 

 

Ako ne želite baš toliko da uobličite temu venčanja, svakako poneki detalj vezan za putovanja neće biti na odmet. Najbolji su svakako starinski koferi. Oni daju divan vintage izgled celom venčanju, a ujedno su sjajni i za venčanja na otvorenom.

 

 

 

 

Iako deluje da koferi baš i nisu nešto što bi se moglo upotrebiti na mnogo načina, verujte nam da se varate.

 

 

 

 Koferi mogu biti mnogo toga – od okvira za raspored sedenja i menije, preko „držača“ drugih dekoracija, do mesta za odlaganje želja koje će Vam gosti napisati.

 

 

 

Pustite mašti na volju i nebo je granica! :D

 

 

 

 

Pored toga što mogu biti u najrazličitijim bojama, oni mogu biti i najrazličitijih veličina, pa tako mogu stajati na podu, biti postolje za Vašu tortu ili kao malecni držač cvetnih dekoracija na svakom stolu.

 

 

 

 

ko smo Vam dali inspiraciju da iskoristite neke od ovih ili drugačijih ideja, ili ako imate bilo kakvih nedoumica oko vintage dekoracija na svom venčanju - kontaktirajte naš tim na mail dekoracija@vencanjakazablanka.com ili na 065 249 16 76 :D

 

Vaša "Kazablanka"