011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Venčanje u purpurno-sivoj kombinaciji boja

 

Svako venčanje je drugačije i ima neku svoju posebnost, određeno raspoloženje, uz specifičnu atmosferu. Naravno da mnogo toga zavisi od lokacije gde će se venčanje održati. Ono što je najvažnije je da organizujete venčanje koje ste oduvek želeli i u stilu koji najbolje odgovara vama. Jedan od načina na koji možete učiniti vaš veliki dan posebnim je izbor prave kombinacije boja za vaše venčanje.

 

 

 

Mnogo njih se odluči da na svom venčanju sledi tradicionalni stil. Ali pored ustaljenih kombinacija i dominantne bele boje možete probati da vaše venčanje pretvorite u nešto sasvim drugačije. Ako ste u potrazi za nečim posebnim, možete da probate purpurno-sivu kombinaciju boja za vaše venčanje. Ovo je sigurno odličan izbor, u šta nema ni malo sumnje, sa obzirom kako se predivno mogu uskladite ove dve boje.

 


Purpurno-siva kombinacija boja može da vašem venčanju da jedan veoma elegantan ton. Cvetni aranžmani za stolove u ovoj kombinaciji su stvarno divni, a buket za mladu (bidermajer) može biti zaista jedinstven. Venčanica je priča sama za sebe i tu vaša inspiracija može doći do potpunog izražaja. Najbolje da sve ideje u vezi sa purpurno-sivom kombinacijom boja grupišete na jedno mesto i da onda uz svoju maštu i kreativnost isplanirate jedno predivno venčanje, baš onako kako ste to oduvek i zamišljali.

 

 

Pogčedajte i naš veliki izbor bidermajera

 

Foto: primadonnabride.co.za, 4.bp.blogspot.com, blueistheone.com