011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Ulepšajte cvećem sto za desert na venčanju

 

Apsolutno svi žele da njihovo venčanje bude kao iz snova. Da bi sve bilo tako savršeno potrebno je da se dekoracije i aranžmani od cveća odaberu veoma pažljivo. Detalji su veoma bitni na svakom venčanju, a to može možda biti i put za jedno fantastično tematsko venčanje. Naravno, zašto da se ne posveti i pažnja formiranju maštovito ukrašenom stolu za desert na venčanju. Aranžman 12, Ruže i kermit sa dekoracijom u staklenoj vazni sa gelom je nešto što sigurno zaslužuje pažnju ovom prilikom.

 

 

 

Pokloni za venčanje pristižu sa svih strana, a uz to i deserti u velikom broju. Veliki broj ljudi želi da vam pokloni od srca nešto što su sami za vas napravili u obliku neke poslastice ili što su za vas odabrali, naručili i kupili. Torte, kolači i sve druge poslastice naravno da zaslužuju da se za njih odvoji posebno mesto, kako bi ih svi mogli sa lakoćom videti, a kasnije i probati. Ovo je idealna prilika da se formira jedan maštoviti sto za desert na kojem bi bile sve same fine poslastice. Da bi sve bilo još lepše, ovaj sto bi bilo jako lepo ukrasiti sa više cvetnih aranžmana. Jedan od njih je sigurno i Aranžman 13, Ruže sa dekoracijom u staklenoj čaši sa postoljem.

 

 

Pravilna prezentacija je ključ uspeha u kreiranju fenomenalnog stola za desert. Ovaj kutak se može veoma maštovito doterati. Može imati neki poseban izgled, kao na primer u obliku fontane od slatkiša. Ovde bi se možda savršeno uklopio Veliki buket sa anturiumom, gerberima, alpinijama i ljiljanima sa dekoracijom - Buket 58. Vodite računa da sto za desert ipak ne bude pretrpan. Takođe, ovaj kutak morao bi biti usklađen, tako da veštim odabirom boja koje se slažu možete zaista napraviti čudo. Dakle, zašto ne upotrebiti maštu i ne prepustiti se uređenju stola za desert koji će dati posebnu čar svakom venčanju.