011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Saveti muškarcima za kupovinu cveća (1. deo)

 

Bilo da ste toga svesni ili ne, prosečna žena zna o cveću koliko i svaki muškarac o fudbalu ili novim modelima automobila. I, kao što većina muškaraca uživa u dobroj fudbalskoj utakmici, ili sanjarenju o vožnji novim sportskim automobilom, žene takođe sanjaju kako su okužene hiljadama latica cveća, koje ste im upravi vi poklonili.

 

 

 

Ovaj prelepi buket možete odmah poručiti OVDE

 

Iako žene obožavaju cveće, one uvek potajno čeznu da muškarac bude taj koji će im ga pokloniti, verovatno iz jednostavne činjenice da spajaju više lepih stvarih u jedno: cveće, poklon i vas. Iako postoji ona izreka važna je pažnja, nema te žene na svetu kojoj kolena neće klecnuti kada se ispred nje pojavite sa buketom predivnog cveća. Cveće ponekad zna da govori više nego hiljadu reči.

 

Evo par saveta kako bi vam rešili neke dileme:

 

Budite spontani – Ne trebate čekati posebnu priliku da lepši pol obradujete cvećem. Jednostavno: „Mislio sam na tebe čitav dan“ i buket cveća biće izuzetan poklon u svakoj prilici.

 

 

 

Plave ruže možete poručiti odmah OVDE

 

 

Nemojte zaboraviti i druge žene u vašem životu – Prelep buket može izraziti sijaset osećanja – od onih najromatičnijih, preko prijateljskih i sve do blisko porodičnih. Naravno, vaša žena ili devojka voli da dobije cveće od vas, ali takođe taj gest će znati da cene i vaša majka, sestra ili prijateljica, kojima, takođe, buketom cveća možete ulepšati dan.

 

 

 Ovaj aranžman možete poručiti OVDE

 

Pokušajte nešto novo – Žene vole cveće svih vrsta i boja. Pa, tako, gledajte da ih, s vremena na vreme, iznenadite vašim izborom. Svež asortiman ruža svih boja će zasijati u očima svake žene kao najsjajniji dijamant.

 

 

 

 

Naša preporuka za ljubitelje ruža je ovaj aranžman, poručite ga klikom OVDE