011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Saveti muškarcima za kupovinu cveća (2. deo)

 

Nastavljamo, dakle, sa savetima za kupovinu cveća.

 

Više cveća za manje para – Cene variraju u odnosu na godišnje doba. Pa su tako ruže, recimo, najbolje za kupovinu tokom sunčanih meseci. Buket raznovrsnog cveća je najbolje rešenje za letnji period.

 

Ovaj buket možete odmah poručiti OVDE

 

Cveće nikad nije van mode – Zbog svoje lepote i raznolikosti, cveće će uvek biti u modi. Svakim novim aranžmanom dajete svežu i posebnu poruku ljubavi, otvarajući tako žensko srce koje će vam se iskreno pokloniti.

 

 

Ovaj buket sa 101 ružom možete poručiti OVDE

 

Cveće ne znači i vezivanje – Opustite se momci, žene jako dobro znaju da prelep buket cveća znači da vam je stalo i da marite za nju.

 

 

Ovaj buket možete poručiti OVDE

 

Budite spremni – Kada poručujete cveće, unapred spremite ime, adresu i broj telefona one dame kojoj šaljete. Ukoliko niste sigurni šta izabrati, slobodno pitajte za savet.

 

 

 

Ovaj aranžman možete naručiti OVDE

 

Tražite pomoć – Ponekad biranje savršenog buketa kod muškaraca zna izazvati nepotrebni stres. Upravo iz tog razloga u svakoj cvećari ćete naići na ljubaznu prodavačicu koja će vam izaći u susret i rešiti sve vaše nedoumice u pogledu savršenog buketa.

 

 

Poručite ovaj aranžman OVDE

 

Cveće za poklon se pamti – Svaka žena tačno zna kad je poslednji put dobila cveće na poklon.

 

 

Poručite ovu prelepu korpicu OVDE

 

Mogu li se osećanja iskazati cvećem – Naravno da mogu. Profesionalni savetnici će vam tačno znati odabrati cveće za posebnu priliku. Bilo da se radi o prosidbi, prvom sastanku, ili nekom drugom trenutku koji treba da ostane zauvek u sećanju vaše voljene.

 

 

 

 

Naravno, ukoliko želite vršimo dostavu cveća na kućnu adresu po izboru.

Vaša kuća cveća - "Kazablanka"