011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Prelepo cveće - dekoracija venčanja (3. deo)

 

Isto tako bitna stavka prilikom pravljenja cvetnih aranžmana za vaše venčanje je ono u čemu će dekoracije biti postavljene. To mogu biti različiti držači, tegle, šolje, vaze, kao i razni drugi odgovarajući predmeti. Svadbene cvetne dekoracije moraju biti adekvatne i uklopljenje u ceo ambijent, pa je i veoma bitno da budu skladne kao celina. Cvetna dekoracija za centralni sto je uvek i najbitnija, pa ćete joj sigurno posvetiti dosta više pažnje. 


Znajući koliko ovo može da bude naporno pored svih obaveza, naša iskrena preporuka je da prepustite dekoraciju venčanja profesionalcima. No, svakako kakva god bila vaša odluka, računajte na našu maksimalnu pomoć.

 

 

 

 

 

Ono što je nekada veoma bitno je i ukrašavanje stolica. U vezi stolova već smo videli na šta treba da se obrati pažnja, ali isto tako su bitne i stolice. Prelepe cvetne dekoracije kojima će biti ukrašene stolice samo će dočarati predivnu atmosferu vašeg venčanja. Stolice za mladu i mladoženju moraju biti uvek ukrašene na neki poseban način. Najbolje od svega je što ste vi ti koji birate kako će biti stolice ukrašene. Na taj način vaša kreativnost može doći do potpunog izražaja.

 

 

 

Ako ste u nekoj nedoumici, uvek možete da se posavetujete sa nekim, a ukoliko vam je potrebna neka dodatna pomoć, sigurno će vam prijateljice vrlo rado praviti društvo u ovom samostalnom poduhvatu. Timski rad je veoma zabavan. Treba istaći i to da se jako lepo mogu iskoristiti staklene čaše ili tegle koje će poslužiti kao osnova za predivne cvetne aranžmane. Uz nekoliko ukrasnih traka, mogu se napraviti fenomenalne cvetne dekoracije. Uživajte i lepo se zabavite prilikom ovog samostalnog poduhvata. Srećno!

 

 

 

Savet vezan za dekoraciju venčanja? Želite da mi dekorišemo vaše venčanje? Kontaktirajte nas