011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Prelepo cveće - dekoracija venčanja (2. deo)

 

Već smo spomenuli koliko je bitno zelenilo za vaše svadbene cvetne dekoracije. Ovo zelenilo ima veoma važnu ulogu i mnogo doprinosi lepoti aranžmana od cveća. Naravno, ni u čemu ne treba preterivati, pa je važno da ne preterate sa zelenilom. Zbog toga poskidajte svo lišće koje smatrate za višak i tako napravite ikebanu koja je potpuno savršena, elegantna i po vašem ukusu. Znajući koliko ovo može da bude naporno pored svih obaveza, naša iskrena preporuka je da prepustite dekoraciju venčanja profesionalcima. No, svakako kakva god bila vaša odluka, računajte na našu maksimalnu pomoć.

 

 

dekoracija vencanja drugi deo

 

Prilikom pravljenja cvetnih svadbenih dekoracija najbolje da svo cveće koje ste odabrali posložite prvo na jednu veliku i preglednu radnu površinu. Zatim ćete se kasnije lako moći snaći i tako sa lakoćom uzeti tačno ono što vam treba prilikom pravljenja vaših maštovitih aranžmana. Ovo je i pravo vreme da se odaberu ukrasne trake, mašne i ostali dekorativni detalji koji će cvetnim aranžmanima za vaše venčanje pružiti nešto posebno.

 

 

 

dekoracija vencanja drugi deo

 

 

Već smo napomenuli o čemu treba voditi računa ako je venčanje tematsko, a ako nije onda ipak treba povesti računa o tome kakvi su stolnjaci, posuđe, i naravno, kakav je sam prostor. Moguće je i to da se vaše venčanje obavlja na otvorenom, pa je to idealna prilika za razne predivne cvetne dekoracije. Ono što je presudno je to da sve treba uklopiti u jednu jedinstvenu celinu koja će odavati harmoničnu sliku i tada će sve biti savršeno.

 

 

 dekoracija vencanja drugi deo

 

 

Savet vezan za dekoraciju venčanja? Želite da mi dekorišemo vaše venčanje? Kontaktirajte nas