011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Prelepo cveće - dekoracija venčanja (1. deo)

 

Odlučili ste se da sami napravite cvetne aranžmane za vaše venčanje. Ideja je zaista fantastična i ako ste dosta kreativni i maštoviti, vaši cvetni aranžmani mogu biti zaista fenomenalni. Možete se odlučiti za opciju da sami napravite samo centralni buket, odnosno ikebanu za mladenački sto. Takođe, možete da napravite samostalno i sve preostale cvetne aranžmane za vaše venčanje. Znajući koliko ovo može da bude naporno pored svih obaveza, naša iskrena preporuka je da prepustite dekoraciju venčanja profesionalcima. No, svakako kakva god bila vaša odluka, računajte na našu maksimalnu pomoć.

 

 

 

 

Najbitnije od svega je da odaberete odgovarajuće cveće koje će se jako lepo nadopunjavati i krasiti vaše venčanje. Treba imati na umu da, ukoliko se radi o nekom potpuno tematskom venčanju, onda morate izboru cveća i cvetnim dekoracijama posvetiti dosta više pažnje. U principu, tematska venčanja su nekada dosta zahtevnija za organizovanje i planiranje, pa možete da potražite i neke stručne savete u vezi cvetnih aranžmana.

 

 

 

Takođe, osim što je bitno da se vodi računa o izboru cveća u smislu vrsta tj. oblika i boja, potrebno je obratiti pažnju i na zelenilo. Cveće različitog izgleda može zaista da bude dobro iskombinovano u jednoj predivnoj ikebani, ali ipak i zelenilo je itekako bitno. Ako se opredelite za cveće sa dužim vratovima, uvek birajte i visoko zelenilo. Na ovaj način ćete doprineti tome da imate neke predivne cvetne aranžmane koje ste sami napravili za vaš najlepši dan.

 

 

 

Savet vezan za dekoraciju venčanja? Želite da mi dekorišemo vaše venčanje? Kontaktirajte nas