011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Organizacija venčanja i dekoracija prostora

 

Planiranje i organizacija jednog venčanja je vrlo složen i kompleksan posao. Naravno, većina parova smatra da im nije potrebna pomoć u vidu profesionalnog organizatora, ali bi želeli da imaju jedno posebno venčanje. Tu je naravno i prva zamka u koju mogu lako da upadnu. Većina parova nema baš jasnu sliku o tome kako treba da izgleda njihovo savršeno venčanje, pa samim tim ne zna ni odakle da krene. I, na kraju se sve svodi na odluku da se ipak potraži neka profesionalna pomoć od strane iskusnih organizatora venčanja. U suštini, to je fantastično jer ćete se rešiti mnogih briga i poteškoća ali sa druge strane mogli ste to da učinite i odmah, bez oklevanja. Ovako je sigurno nepovratno izgubljeno određeno vreme, pa su organizatoru uskraćene neke opcije. U tom smislu, krivica je potpuno na vašoj strani.

 

 

Nemojte da krivite i zamerate organizatoru kojeg angažujete što nije uspeo da nađe bolji restoran sa lepšom salom i slično. On sigurno daje sve od sebe ali ste vi koji ste svojom neodlučnošću malko iskomplikovali stvari. No, sada se opustite i prepustite stvari da idu svojim tokom jer se nalazite u rukama profesionalaca čiji je posao da vam obezbedi sve neophodne uslove za venčanje iz snova.

 

 

Ovaj tekst ćemo da posvetimo dekoraciji prostora, što predstavlja osnovu svakog venčanja. Iskusni organizator venčanja zna koliko je ovo pitanje bitno, pa će se svojski potruditi da vam ispuni sva očekivanja. Iskusni profesionalci u ovom poslu imaju običaj da sva venčanja koja organizuju upakuju u jednu tematsku celinu. Rezultat toga je jedno fenomenalno venčanje kao iz snova, a organizator će sigurno povesti računa o svim detaljima.

 

 

Nakon izbora tematske podloge celokupnog venčanja, odmah je na redu izbor cveća i boja. Na sve treba posebno paziti, ništa ne treba da se ističe, a kako bi venčanje imalo čarobnu, idiličnu i harmoničnu atmosferu. Ovo predstavlja konstantan izazov za sve organizatore venčanja. Pošto je to vaše venčanje, vi sigurno imate neku viziju o tome kako bi to sve trebalo da izgleda, pa ćete morati organizatoru sve detaljno objasniti.

 

 

 

Nakon toga dolazi red na aranžmane. Sve mora biti neverovatno lepo ukrašeno i o svemu se mora povesti računa. Neko više voli intimnije venčanje, a dok neko drugi će sve karte da uloži na glamur. Na vama je da znate šta želite, a sve ostalo prepustite organizatoru. On će se sigurno pobrinuti za sve dekoracije i uradiće svoj posao na visokom nivou.

 

 

Mnogi greše kada misle da je dekoracija prostora samo izbor određenog cveća. Naravno, cveće jeste glavni segment čitave priče u vezi sa dekoracijama ali najbitniji su vaši osećaji i vaše raspoloženje. Iskusni organizator venčanja znaće da prepozna sve to u vama i da vas predstavi kroz sklad boja, aranžmana i dekoracija. On će vas predstaviti kroz aranžmane, pa budite iskreni i otvoreni prema njemu. Nemojte se ustručavati i recite sve svoje želje. Na taj način organizatoru će samo još više biti olakšan posao, a vama će se sve želje ispuniti.

 

 

 

I, naravno, vodite računa i budite uvek obzirni. Mnogi parovi upadnu u drugu zamku, a to je da pokušavaju da organizuju venčanje samo za sebe. Vodite računa o svojim gostima i gledajte da se oni osećaju prijatno na vašem venčanju. Nema ništa lepše od toga da nekome pružite fanstastičan ugođaj i toplinu jednog lepog i dragog ambijenta na vašem venčanju. Ovo će vam se stostruko vratite, jer usrećiti nekoga drugog je viša umetnost kojoj svi teže ali samo retki to i postižu. Zbog toga je tu vaš organizator venčanja koji će se pobrinuti o svemu tome, a vi samo uživajte u vašem najlepšem danu.

 

 

Zakažite besplatnu konsultaciju vezanu za dekoraciju venčanja u cvećari "Kazablanka" svakodnevno od 07 do 00.00. Vaša "Kazablanka""

 

Foto: Pinterest