011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Kreativne dekoracije za venčanje

 

Dekoracije su veoma važne, a cveće ovde uvek igra presudnu ulogu. Cveće i aranžmani od cveća su toliko bitni da celokupna atmosfera na venčanju može upravo da zavisi od toga. Zbog toga se cvetnim dekoracijama pridaje uvek poseban značaj i velika pažnja. Ukoliko ne znate odakle da počnete sa odabirom cveća za venčanja onda vam možemo ponuditi jedan predivan aranžmanOrhideje, ruže, ljiljani sa zelenilom u staklenoj tacni. Ovde se možda krije i odgovor na pitanje kako da ukrasite stolove na venčanju.

 

 

Dekoracija stolova na venčanju je veoma bitna tema, a pogotovo kada je u pitanju vaše venčanje. Ovo je posebna prilika i sve treba da bude savršeno usklađeno. Ne morate da se brinete ako niste kreativni i ne znate kako da odaberete cvetne aranžmane i dekoracije od cveća. U današnje vreme postoji toliko dobar i raznovrstan izbor. Razne ideje su danas široko dostupne i sigurno da ako se obratite profesionalcima u ovom poslu vaše venčanje će biti savršeno i baš onako kako i treba da bude. Ako tražite nešto neobično i volite kružne oblike onda je možda Neobični krug sa margaretama, mini ružama, kermitom i zelenilom zaista dobar izbor.

 

 

U suštini, zašto da stolovi na venčanju ne budu ukrašeni i nekim specijalnim detaljima. Ovo će sigurno biti veoma dobro rešenje i mogu da vam u ovu svrhu posluže ukrasne trake, neobične dekoracije, visoke staklene vaze, romantični svećnjaci, martini čaše ili čak velike staklene posude u kojoj plivaju zlatne ribice. U tom slučaju vaš izbor bi se mogao odnositi na Aranžman broj 11, Kombinacija kermita i mini ruža u staklenoj čaši. To će sigurno biti pravi izbor ukoliko želite da svaki gost bude prijatno iznenađen i da se veoma ugodno oseća za svojim mestom za stolom, na kojem će u toku venčanja zasigurno provesti dosta vremena.