011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Koje cveće izabrati za prvi sastanak

Iako dosta mladića nije sigurno da li poneti cveće na prvi dejt, ponajviše iz razloga da ne budu pogrešno protumačeni u smislu značaja i vrednosti, jedno je sigurno: čak i jedna ruža ili manji buket sezonskog cveća će pomoći da prvi koraci budu lakše prevaziđeni. Sa cvećem u ruci, a dok prilazi ka vama devojka, izgledaćete kao pravi šarmer, što i jeste cilj prvog sastanka.

 

 

 

 

 

 

 

Ruže ili nešto drugo...

 

U osnovi, ruže imaju reputaciju skupljeg cveća, te samim tim i značenja neke dublje pažnje, pa je tako izbor buketa ruža možda bolje ostaviti za kasnije u vezi, kako se ona bude razvijala, jer ćete sigurno imati dovoljno prilika da je obasipate  prelepim buketima ruža.

 

 

 

   

 

 

Upravo zbog tih stvari, ukoliko ste se već odlučili za ruže, predlažemo vam da izaberete jednu ružu, jer je to svakako znak pažnje, i svakako neće biti pogrešno protumačen. Dakle, jednostavnost i osećaj pažnje su karte na koje treba da igrate kada govorimo o vašem prvom dejtu.

 

 

 

 

 

Ono što svakako može biti pun pogodak je buket raznovrsnog baštenskog cveća. Bilo da se radi o sezonskom cveću, ili ono čime raspolažu u vašoj obližnjoj cvećari. Svakako, ne treba da se ustručavate da u samoj cvećari pitate za predlog, i da obavezno navedete razlog kupovine. Verujte nam, pomoć u tom segmentu će vam značiti i puno više od odabira savršenog buketa za takvu priliku.

 

 

 

 

 

Raznobojne lale

 

Postoji još jedna vrsta cveća s kojom ne možete pogrešiti, a to su lale. U većini cvećara će vam reći da je to siguran izbor, kada su devojke u pitanju. Posebno ako je reč o prvom sastanku. Pošto dolaze u raznim bojama, na vama je samo da izaberete pravu, i time definitivno, već na prvi pogled, ostavite devojku očaranu i bez daha.

 

 

 

   
   

 

Ako ste još uvek u dilemi poneti cveće na prvi dejt ili ne, imajte na umu da će već te večeri, ili najkasnije sutradan sve njene prijateljice znati za vaš prelep gest, tako da ćete biti glavna tema, a ako ste već toliko puta spomenuti, znajte da ste na pravom putu do njenog srca.