011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Kako ulepšati venčanje?

Kada je reč o planiranju i organizovanju jednog venčanja onda je možda i centralno pitanje koje boje odabrati da budu dominantnije od ostalih. Razmišljanje o bojama ubrzo vas može dovesti do nekih konkretnih ideja koje samo čekaju da budu realizovane. Obratite pažnju na to šta vam sve pada na pamet i koje kombinacije su vam zanimljive. Mislite i o svim detaljima, jer upravo oni mogu da imaju presudnu ulogu za organizovanje jednog savršenog venčanja. Ako tragate za nekim aranžmanom koji će ispuniti vaša očekivanja onda je to možda baš aranžman Ciklama, gerberi, bele orhideje i proteja sa zelenilom u ciklama korpi.

 

 

Veoma je bitno i godišnje doba u kojem će biti venčanje, pa na osnovu toga se mogu i planirati neki konkretni aranžmani od cveća. Svako godišnje doba obiluje nekim posebnim detaljima. Nijanse jesenjih boja, rano prolećno mlado zelenilo, zlatni zalasci sunca, drveće sa prepuno zelenila, procvetale ruže ili čarobne bele zimske nepregledne površine su samo neki od detalja koje krase određeno godišnje doba. Ovo vam može poslužiti kao osnova za dalje biranje cvetnih aranžmana za venčanje. Na primer, za jedno romantično venčanje uvek vam može odgovarati izbor u vidu aranžmana Bela orhideja i bele ruže u korpici.

 

 

 

Ako i dalje ne znate za šta da se opredelite, onda je vreme da sve ideje nabacate na jednu gomilu, pa će se tako lako naći i savršeno rešenje. Odjednom, pojaviće se praktično samo od sebe. Sve zavisi o tome koji je vaš lični stil i kako ga želite predstaviti na venčanju. Ukrasite venčanje predivnim bojama cveća i svi će se osećeti prijatno i dobro. Ako želite nešto posebno i neobično, onda je jako dobar izbor aranžman Roze mini ruže u neobičnim čašama.