Dekoracija venčanja - Već od 500 dinara po stolu

 

Ukoliko želite da vaše venčanje pretvorite u nešto stvarno posebno i unikatno, onda morate da obratite pažnju na dekoracije stolova. Dekoracija stolova je nešto što definitivno mora veoma vešto da se isplanira, kako bi kompletan ugođaj bio čaroban.

 

 
 
 
Dekoracija stolova na venčanju je veoma bitna tema, a pogotovo kada je u pitanju vaše venčanje. Ovo je posebna prilika i sve treba da bude savršeno usklađeno. Ne morate da se brinete ako niste kreativni i ne znate kako da odaberete cvetne aranžmane i dekoracije od cveća. U današnje vreme postoji toliko dobar i raznovrstan izbor. Razne ideje su danas široko dostupne i sigurno da ako se obratite profesionalcima u ovom poslu vaše venčanje će biti savršeno i baš onako kako i treba da bude. Ukoliko vam je potrebna pomoć ili inspiracija, pogledajte naše dekoracije za stolove ili zakažite konsultacije na kojima će Vam naš tim ponuditi rešenje u skladu sa Vašim stilom. 
 
 
U suštini, zašto da stolovi na venčanju ne budu ukrašeni i nekim specijalnim detaljima. Ovo će sigurno biti veoma dobro rešenje i mogu da vam u ovu svrhu posluže ukrasne trake, neobične dekoracije, visoke staklene vaze, romantični svećnjaci, martini čaše ili čak velike staklene posude u kojoj plivaju zlatne ribice. 
 
Cvećara „Kazablanka“ je već prepoznatljiv brend koji godinama profesionalnošću i kvalitetom postavlja standarde u svojoj branši. 
 
•   Ponuda kompletne dekoracije venčanja, privatnih i korporativnih proslava
•   Ponuda pratećih detalja 
•   Savetnika za dekoraciju raspoloživog u svakom trenutku
 
Cvećara “Kazablanka” je jedan od najvećih uvoznika i distributera cveća u Srbiji. Brend “Kazablanka” se dve decenije gradi i postao je prepoznatljiv po kvalitetu. 
 
Iza nas je nekoliko hiljada uspešno urađenih dekoracija, cvetnih aranžmana, bidermajera...
 
Za Vas smo obezbedili Savetnika za dekoraciju sa višegodišnjim iskustvom. 
 
Savetnik za dekoraciju prati klijenta od prvog sastanka pa sve do realizacije dekoracije. Savetnik Vam redvno salje izveštaj: Izveštaj sa prvog sastanka, slike probne dekoracije ukoliko su rađene, inicijalnu vrednost dekoracije, predugovor, konačni ugovor, konačne cene. Savetnik obavezno fotografiše urađenu dekoraciju, sastavlja izveštaj koji se klijentu dostavlja nakon venčanja.
 
U dogovoru sa Vama moguće je raditi probne aranžmane u cvećari, u nekim slučajevima i u restoranu. 
 
Plaćanje dekoracije se vrši do tri dana nakon završetka venčanja.
 
Cena: Cena aranžmana po stolu su od 500 dinara pa na više. Cena zavisi od nekoliko faktora. Najbolje je da odredite budžet prema kom ćemo se mi upravljati i ponuditi Vam maksimum za Vaš novac.
 
 
 
Važna napomena:   Na sajtu možete pronaći samo jedan manji deo dekoracija iz naše ponude. Molimo da nas kontaktirate radi ponude prilagođene Vama i vašem budžetu. Ukoliko imate sliku dekoracije za koju želite da Vam damo ponudu, pošaljite je na navedene mail adrese. Hvala!www.cvecarakazablanka.com/asortiman/aranzmani/cvetni-aranzmani-za-stopogledajte naše dekoracije za stolove
 
 
Vaše savetnice za dekoraciju:
 
 
                                          Ivana Jovanović                                                                                               Slađana Urošević
 
                 
 
 
                            ivana@cvecarakazablanka.com                                                             sladjana@cvecarakazablanka.com