011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Dekoracija venčanja - Dekoracije u zlatnoj boji

 

Postoji toliko mnogo raskošnih dekoracija, a dekoracije za venčanje u zlatnoj boji mogu zaista da budu predivne i da svima pruže nesvakidašnje zadovoljstvo i uživanje. Ove dekoracije prosto odišu elegancijom, pa je izbor dekoracija u boji zlata veoma dobro rešenje ukoliko želite istaći notu prefinjenosti ili vaš poseban stil. Dostupno vam je veoma mnogo kombinacija, a sve zavisi od toga šta vam se dopada.

 

 

Jako dobre kombinacije su nijanse zlatne i bela boja, pa ih možete veoma dobro upotrebiti za savršene dekoracije. Možete se posvetiti uređenju i dekoraciji stolova za venčanje, a izbor escajga i servisa za ručavanje upravo može biti u kombinaciji zlatne i bele boje. Uz lepo osmišljene dekoracije stolova za vaše venčanje trebate misliti i na neke posebne detalje koji bi mogli da mnogo doprinesu čitavom ugođaju. Kartice sa imenima gostiju se mogu tako lepo osmisliti i napraviti u zlatnoj boji, pa će stolovi i mesta za sedenje biti veoma lepo označeni. Svećnjaci na stolovima bi itekako mogli da budu dobro rešenje, a sveće u nijansama zlatne boje jako dobro će se uklopiti u čitav ambijent.

 

 

Cveće uvek predstavlja nešto što daje posebnu draž svakom venčanju. Pri izboru cveća najbolje je izabrati ono koje ima žutu, narandžastu, krem ili belu boju. Sve ove boje se savršeno slažu uz zlatnu boju, pa će i dekoracije biti predivno usklađene. Uz cveće možete da upotrebite i fenomenalne ukrasne trake u adekvatnim bojama. Ovim ukrasnim trakama možete da ukrasite stolice, a takođe možete da upotrebite i razne mašne u odgovarajućim kombinacijama. U svakom slučaju, dekoracije za venčanje u zlatnoj boji će vam pružiti čarobnu atmosferu. Uživajte i srećno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pinterest