Cvetni aranžmani za venčanje (6. deo)

Ako ste vi jedna od mnogobrojnih osoba koja prosto obožava prirodu i cveće, onda je logično da svoje venčanje želite da ukrasite sa predivnim cvetnim aranžmanima za stolove. Na neki način, vi odabirom cvetnih aranžmana za vaše venčanje, govorite najviše o sebi. Ako postoji nešto veoma specifično što želite da iskažete tim aranžmanima, kao što je neka čarobna jednostavnost, onda imamo neke savršene predloge za vas.

 

 

Ukoliko ste opredeljeni za cvetne aranžmane koji su pogodni tradicionalno dominantnim šemama boja na venčanju, a uz to želite određenu notu romantike, onda pogledajte cvetni aranžman za stolove gerber,karanfil i zelenilo ustaklenoj vazi. Ovaj aranžman je jedan od veoma retkih aranžmana koji će krasiti svaki sto na venčanju sa svojom čarobnom jednostavnošću, u toj meri da će svi biti oduševljeni vašim izborom. Sveće daju posebnu draž ovom aranžmanu i čine ga jednom potpuno skladnom celinom.

 

 

 

 

 

Ako vam prethodni aranžman na neki način deluje toliko fantastično dobar da se pitatate da li postoji još neki veoma sličan njemu, onda je najbolje da odmah pogledate i  aranžman gerber sa bergasom. Kao i prethodno opisani, ovaj aranžman takođe predivno izgleda u svojoj čarobnoj jednostavnosti. Sa lakoćom se može primetiti da ovaj cvetni aranžman za stolove na venčanju zrači nekom posebnošću i takođe ima romantični prizvuk.

 

 

 

 

Dopadaju vas se oba prethodna aranžmana ali ste vi osoba kojoj je ipak ruža omiljeni cvet. U tom slučaju za vas imamo jako lepo rešenje u vidu cvetnog aranžmana za stolove na venčanju. To je aranžman bele ruže ibele latice u staklenojposudi, koji je isto tako čarobno jednostavan i divan u svoj toj posebnosti. Bele ruže će se sigurno savršeno uklopiti ako se opredelite za tradicionalne boje koje će dominirati vašim venčanjem.