011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cvetni aranžmani za sva godišnja doba

Možete se uvek opredeliti da venčanje isplanirate i organizujete u željeno godišnje doba. Neko voli leto, neko zimu, neko jesen, a neko proleće. U suštini, koje god godišnje doba da odaberete na raspolaganju su vam uvek predivni cvetni aranžmani. Cveće i aranžmane od cveća možete da upotrebite na toliko mnogo načina, da je to prosto savršeno. Ako tražite nešto što se ističe sa zelenilom i nekim nežnim bojama, onda je to možda Buket sa orijentalima i zelenilom - Buket 21.

 

 

Cvetno šarenilo daće uvek lepu draž svakom venčanju. Na vama je samo da se prepustite svojoj mašti i uživate u svemu što vam cveće pruža. Cveće i razni aranžmani od cveća nikada ne izlaze iz mode. Možete se opredeliti za klasičan stil, isto kao i za neki u trendu. Potpuno je svejedno za šta se odlučite jer će vam cveće uvek pružiti neverovatno zadovoljstvo. Jarke boje mogu biti divne, pa je Aranžman narandžaste ruže, beli irisi sa zelenilom u korpici veoma dobar izbor u ovom slučaju.

 

Ako prosto uživate u cveću onda možete da razmislite o predlogu da kreirate pozivnice za venčanje sa nekim maštovitim cvetnim temama. Pozivnice takođe zaslužuju veliku pažnju prilikom planiranja i organizovanja svakog venčanja. Na ovaj način biće sigurno jako lepo ukrašene. Takođe, cvetna tema koju ste izabrali za pozivnice može biti i osnova za sve ostale cvetne aranžmane na venčanju, jer ako se sve lepo uklopi doživljaj će biti mnogo bolji, a samo venčanje spektakularno. Ali ako tražite nešto zaista posebno, onda obratite pažnju na Aranžman kale, gerberi, ljiljani u korpici.