011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cveće za romantično venčanje

 

Kod planiranja i organizovanja venčanja moguće je da se suočite sa velikim brojem dilema. Svi žele da njihovo venčanje bude najbolje i da sve udese na najbolji mogući način. Ako želite nešto veoma posebno onda je to sigurno prilika da organizujete jedno predivno romantično venčanje u toploj nežnoj noći. Dakle, period za planiranje ovakvog venčanja je još za vreme dužih i toplijih dana. Da bi atmosfera bila idilična za to se može pobrinuti jedan predivan cvetni aranžman Ananas, ruže, i orhideje sa zelenilom u beloj korpi. Ovaj čarobni aranžman će sigurno veoma lepo upotpuniti vaš najlepši dan.

 

 

Neposredno pre jesenjeg perioda, kada se počnu učestalije smenjivati sunce i kiša, organizovanje venčanja može biti zaista uspešno i isplanirano na najbolji mogući način. Pošto je vreme još uvek toplije treba se prilagoditi svežini koju može da donese noć. Ali šta učiniti da venčanje bude još romantičnije? Odgovor na to pitanje možda se može pronaći izboru jednog divnog buketa. Buket sa roze ružama i zelenilom - Buket 02je nešto što je zaista romantično. Predivne nežne boje su nešto što krasi ovaj buket i izdvaja ga od ostalih.

 

 

 

Postoji toliko mnogo ideja koje ne zahtevaju mnogo vremena i najčešće su dosta pristupačne, te lako izvodljive. Ako priredite venčanje na otvorenom prostoru vaši gosti će moći da uživaju u opuštajućoj atmosferi, razgovoru i gledajući prekrasno nebo prepuno zvezda. Treba sigurno razmisliti o ukrašavanju stabala u sklopu prostora predviđenog za venčanje. Mogu se koristiti baloni, razni papirni ukrasi i vetrenjače u boji, a takođe i ovde se mogu upotrebiti svetiljke u boji. Ali da bi sve bilo potpuno tu je Buket sa mini ružom, janom, zelenilom i tilom - Buket 16. Ovaj buket je zaista očaravajući. Uz sve to, dekoracija sa svećama daće venčanju spektakularan doživljaj.