011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Cveće baš za nju

 

Želite znati najromantičniji trik “stare škole” koji i dan danas vlada? To je, svakako, kupovina cveća devojci. Bilo da je reč o posebnoj prilici, ili čak i bez nekog specijalnog povoda, usudimo se reći da ne postoji devojka na svetu koja se neće obradovati najviše na svetu kada joj poklonite prekrasni buket cveća – posebno u leto.

 

 

Kupovina cveća ponekad zna da predstavlja pravu glavobolju za muški deo populacije, ponajviše zbog manjka iskustva u tom polju, te smo upravo zbog vas odlučili da vam ovog puta skrenemo pažnju na ono što svakako izdvaja cveće od svega ostalog u bogatoj prirodi, a to je pregršt boja koje će u svačijim očima zasijati na poseban način, pa ukoliko i ne znate njenu omiljenu vrstu cveća – nećete pogrešiti.

 

 

Pokušajte saznati koje je njeno omiljeno cveće

 

Cilj je da što pre otkrijete njenu omiljenu vrstu cveća, a ostale stvari će doći same po sebi, jer ukoliko devojka shvati da ste se svojski potrudili, otkrili i izabrali baš njeno omiljeno cveće, stvari mogu ići samo uzlaznom putanjom. Zato uvek pamtite sitne stvari vezano za nju i cveće, pa čak i kad izusti po koju reč kada prolazite pored obližnje cvećare. Sve su to mali znaci, kojima i ona sama želi reći koliko joj cveće znači, pa još ako je ono “posebno”, baš njeno, to će joj u trenutku značiti čitav svet.

 

 

Tako, na primer, kad se sledeći put pojavite na njenim vratima sa prekrasnim buketom omiljenog joj cveća, a ne sa nekim svojim slučajnim izborom, jedna stvar je sigurna – taj gest će joj se svideti iz sveg srca, plus što će biti očarana time što ste se setili koje je baš njeno omiljeno cveće. Ono što je možda još jedan veliki plus u celoj priči je da nije potrebno trošiti ogromne svote novca, ukoliko izaberete njeno omiljeno cveće, i sa znatno skromnijim budžetom možete biti sigurni da će vam njena vrata zauvek biti otvorena. Cveće, možda, u vašim očima predstavlja malu stvar, ali u njenim će svakako znači puno.

 

 

Kad već znate njeno omiljeno cveće, odlazak u cvećaru će vam biti znatno olakšan, jer ćete tačno znati šta je ono što želite. U cvećari će vam, nakon što im kažete koju vrstu cveća želite, napraviti poseban aranžman koji će još više istaći vaš odabir, i budite sigurni da će gotovo svaki buket biti jedinstven.

 

 

Ako ne znate njeno omiljeno cveće, znate bar boju

 

Najsigurniji odabir, ukoliko već ne znate koje je njeno omiljeno cveće, jeste da idete sa opcijom njene omiljene boje. Prekrasni buket raznovrsnog cveća u njenoj omiljenoj boji takođe može da bude specijalni poklon namenjen samo za nju.

 

Uglavnom se za omiljene boje sazna u nekih 2-3 nedelje veze, ukoliko, pak, niste sigurni, najbolje bi bilo da je pitate za njenu omiljenu boju, a time svakako nećete otkriti kakvo joj iznenađenje spremate, ili pokušajte sami da otkrijete njenu omiljenu boju, bilo po garderobi koju bira ili nijansama prisutnih boja u njenom stanu.

 

Iako boja možda i nije toliko prioritetna, poput poznavanja njenog omiljenog cveća, osobe u cvećari će vas uputiti na prelepe aranžmane i bukete u određenim bojama, kojim ćete svakako ostaviti željeni utisak.

 

 

Jedno je sigurno: ne morate biti stručnjak da bi devojci darovali jedan od najlepših poklona na svetu. Cveće je uvek u modi, pogotovo u proleće i leto. Poklonite svojoj devojci ovaj dar od srca, a zauzvrat ćete sigurno dobiti nešto što se novcem ne može nikada kupiti, a to su sigurno nezaboravni iskreni poljupci i iskrena ljubav.

Pogledajte naš asortiman OVDE